... všetko o BMW ...
smith666 napísal:V tých automatických prevodovkách sa veľmi nevyznám. Toto je moja prvá. Viem, že nové automaty majú tú funkciu Segeln.
BranoMW napísal:V F15 v eco pro mode (ci jak sa to vola) mam k dispozicii Segeln/plachtenie funkcionalitu. Nemas to tiez? Mrkni do manualu.
cptObvious napísal:
Brano, on ma staru masinu, zacali to automaticky dodavat do ECO pro mode az v 2013 koncom...musi dat dorobit.
V idrive by to malo udriet do xichtu pri nastavovani. Pokial mu tam "COASTING" on / off chyba tak musi dokodovat
cptObvious napísal:
Brano, on ma staru masinu, zacali to automaticky dodavat do ECO pro mode az v 2013 koncom...musi dat dorobit.
V idrive by to malo udriet do xichtu pri nastavovani. Pokial mu tam "COASTING" on / off chyba tak musi dokodovat
smith666 napísal:Fak,
volal som do servisu Regnum a povedali, že to bude stáť 700-800€![]()
Spýtam sa ešte kamoša vo Zvolene, čo má servis koľko by to u neho stálo, ale vyzerá, že si budem musieť pár zoskokov odpustiť.
local napísal:Co sa tyka auta, pekna vybava, aj ked ja osobne by som nebral kombik a xdrive. Na dlhe cesty do Nemecka je to zbytocne. Takisto nechapem, kto by si za toto auto chcel zapnut vozik, ale asi vies preco ho chces.
BranoMW napísal:
Ja na Nku nejazdim, ale na jednom mieste si niekedy neutral dam. Totizto (kosicania/presovcania to poznaju) ked idem z presova a hore na zelenom dvore mam 120 a hodim to do N plachcenim to presne spomali na 90 (ci kolko tam mam mat?) pri vstupe do KE a nasledne pri VVS kde je 60ka mam akurat 60....taka zabavka.
(plati to pre F10, s F15 som to este neskusal, tam bude odpor vzduch minusom a kineticka a potencialna energia budu plus)
Maco napísal:Cele vyradzovanie je uplne zbytocne nechapem ludi co to robia, ci z kopca alebo na semafore... proste na semafore drzim brzdu a pri jazde mam tempomat a kedze mas acc tak nemusis nic riesit, ked chces brzdit motorom tak si daj do manualu a podradzuj si ale vyradzovanie urcite nie.
smith666 napísal:Neviem čo je na tom nepochopiteľné. Na semafore je to blbosť, to je jasné. Idem dole z kopca a musím pridávať plyn aby mi to išlo, inak ma motor bude brzdiť keď dám nohu z plynu. Takto len vyradím a idem kilometre aj 100km/h a motor beži len na voľnobeh. Si nemal nikdy auto s manualom a nejazdil takto? Veď je to proti zdravému rozumu pridávať plyn dolu kopcom keď to môže ísť samo.
Veď aj BranoMW to vyššie popisuje, že to robí na vjazde do Košíc.