... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: [F11 530xd 190kW] moje prvé skutočné auto

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 19:34

Rejserdip sr. prosim ta, uctivo ta prosim uz nic nepis. Skontroluj si prosim ta v obcianskom preukaze svoj rok narodenia, pozri sa do zrkadla, a potom zhodnot ci je tvoje vystupovanie ako najinteligentnejsieho a toho koho slovo je svate, mr. IT Taliban je naozaj reflektujuce. Ak odhlalis pravdu (to znamena ze nie je) Tak si to uvedomis aj sam. Ak nie, tesim sa na tvoje dalsie prispevky.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Maco

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 19:44

Smith dosli sme uz predtym k tomu ze to mozes robit ale asi nikto z nas by to nerobil. Preto je lepsie sa spytat ludi co s tym robia ako ZF ci to je v poriadku alebo to dacomu odporuje.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

BranoMW
Kraj: Košický

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 19:49

sorry smith666, uz to tu mas, sorry za zahnojenie pribehu. Ludi ako Maco u seba mazem, lebo si vacsinou nieco riesia (nedostatok intelektu a vzdelania) ... invektivami ...

Maco

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 19:52

Nie Branislav, mazat by si sa mal ty kvoli svojmu nadmernemu egu, namylsenosti a pocitu najvacsieho intelektuala kde nikto nie je chytrejsi, vzdelanejsi, starsi. Invektivy som nepouzil. Hovori sa tomu pravda.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

BranoMW
Kraj: Košický

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 19:54

..a toto by pokracovalo do nekonecna...:-)

cptObvious

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 20:00

BranoMW napísal:
..a toto by pokracovalo do nekonecna...:-)

Brano, bez srandy, mutis tu studenu vodu. Vyradovanie na neutral je picovina a prevodovkam to dobre nerobi(lo)
Nemas vzdy pravdu. Zmier sa s tym.
Ps: uz som ti raz svoje napisal a zmazal si to. Napisem to tu znova. S vekom nie vzdy prichadza mudrost. Si toho zrelym prikladom.

smith666
Autor témy
Auto: F11 530xd 190kW
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 21:46

Tak toto som vážne nechcel keď som položil tú prvotnú otázku, aby sa to zvrhlo na mlátenie prázdnej slamy a osobné invektívy. To ma fakt mrzí. Ja som chcel len objasniť technickú stránku veci, čo sa deje v tej prevodovke v takých "nezvyčajných!" režimoch. Toto ale preberiem nakoniec v Jihlave. Potom podám správu čo som sa dozvedel.

Hovorí sa, že my paragáni sme takí rozvážnejší lebo máme "nadhľad" :D nad vecou. Vidíme svet z väčšej výšky a malichernosti nás nevyvedú z miery.

Keďže som tu nový, mám ešte kopu ďalších otázok, ale tie položím až keď emócie vychladnú. :oops:
Obrázok
takto vyzerá 300 km/h aj bez bavora - ten v červenej kombinéze (dajte si to do 720p):
https://www.youtube.com/watch?v=spubheZPwg4#t=00

Maco

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 21:51

Urcite neolutujes, ja som bol teraz nedavno, super pristup, vsetko bezproblemov, platit mozes samozrejme aj kartou takze nemusis menit ceske bubaky. Daju ti aj vybrat ze ci ta odvezu do mesta kym to spravia (cca 4 hodiny) alebo pockas v cakacke kde mas free wifi kavu atd a do mesta skocis potom. Stare mesto v Jihlave je pekne (az naten socikovsky prior v strede :D ) Parkovanie je za smiesny peniaz. Keby si mal chut, nam odporucili tu restauraciu a fakt skvela. Jedlo, priestor aj personal na urovni a vysledny ucet si sa len smial ze sa to da aj lacno a nie ako u nas :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

smith666
Autor témy

Piatok, 24. Apríla 2015, 00:22

Super. Díky.
Určite tam zajdem. Mám rád štýlové české hospůdky. Mám s nimi bohaté skúsenosti, lebo nemecká firma, v ktorej som robil ma vyslala po čase do českých pobočiek riadiť nákup surovín a tak som tam strávil 4 roky v Mladej Boleslavi a neskôr v Žatci. Večer sme chodili s kolegom z materskej firmy z Nemecka po krčmách alebo diskotékach, ja som sa vydával za Nemca, on ma volal Reiner, sadli sme si ku Čechom alebo oni k nám a po čase sa začali baviť na náš účet nevediac, že ja všetko rozumiem. Ja som to Frankovi všetko prekladal a ten sa neskutočne bavil :D
Kopa ľudí v Žatci je doteraz presvedčená, že som Nemec. :-$

Neskôr ma Nemci poslali do Ameriky riadiť výstavbu linky na recykláciu výrobných odpadov a to už taká sranda nebola. ](*,)
To bolo za trest. Najsprostejší národ aký som v živote videl. Som sa vrátil a roztrhal som americké vízum. :evil:
Obrázok
takto vyzerá 300 km/h aj bez bavora - ten v červenej kombinéze (dajte si to do 720p):

smith666
Autor témy

Utorok, 28. Apríla 2015, 09:32

Potreboval by som poradiť,
S autom som kúpil sadu letných gúm, s dezénom, ktorý ešte tak 2 roky vydrží.
Na zimu mi budú treba samozrejme ďalšie disky s gumami. Nebudem predsa prezúvať elektróny.
Mám možnosť kúpiť originál disky na F11 v takomto stave (dezén má okolo 5mm) cena 590,- aj s dopravou:

Kliknutím 2x si to zväčšíte:
Obrázok

Jeden disk má pár škrabancov:
Obrázok

Dá sa to opraviť?
Inak by to bola celkom dobrá kúpa, či nie?
Obrázok

Peto24
Kraj: Prešovský

Utorok, 28. Apríla 2015, 10:38

dezén 5 mm , ale aké su staré tie pneu?

smith666
Autor témy

Utorok, 28. Apríla 2015, 11:35

Pneu sú z 2010.
Mne ide skôr o to aby som mal disky, na ktoré si neskôr nahodím nové gumy. A aby boli originálne BMW.
Ako je to s meračmi tlaku? Tie sú kde integrované?
Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 28. Apríla 2015, 12:33

mas 2 moznosti, ak maju merac tlaku, tak je to priamo ventil, ak nemaju merac tlaku, ale mas len signalizaciu defektu - potom sa to odratava z DSC

ohladom toho plachtenia, co som studoval, prvotne softy to vedia aktivovat, ale serie sa to, po nakodovani to robi haluze akoze vyhodi do neutralu a uz nezaradis napr ...., cize ani ja to nezaradzujem do repertoaru kodovania
dalsia vec, ze napr v britanii to maju legislativne zakazane
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

smith666
Autor témy

Utorok, 28. Apríla 2015, 13:03

Ventily na fotkách vyzerajú presne ako tie čo mám aj ja - ved preto som chcel originály BMW.
Cena tej sady sa ti vidí dobrá? Vzhľadom na stav?

Tiež som rozmýšľal, ako by to potom tá prevodovka poznala kedy chcem plachtiť (mierny kopček) a kedy brzdiť motorom (rekuperovať) a teda nechcem vyradiť.
Zatiaľ to nechám tak a porozprávam sa o tom v Jihlave.
Obrázok

cptObvious

Utorok, 28. Apríla 2015, 14:21

smith666 napísal:

Tiež som rozmýšľal, ako by to potom tá prevodovka poznala kedy chcem plachtiť (mierny kopček) a kedy brzdiť motorom (rekuperovať) a teda nechcem vyradiť.
Zatiaľ to nechám tak a porozprávam sa o tom v Jihlave.

Jezis, prevodovka nepremysla.
Plachti sa len v ECO PRO a vtedy vzdy po pusteni plynu.
Akonahle prepnes do COMFORT/SPORT nedovoli plachtit.
eto vsjo tavarisc...ak si ekoterorista, daj si to aktivovat. Neblbne to. Funguje to.
UK to ma zakazane legislativou, ktora je chora, takisto ako US legislativa a zakazane MATRIX LED svetla #-o
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných