... všetko o BMW ...
vladoslavo napísal:ja mam na svojom pribehu fotku fakury z olejoveho servisu a preplachu v ZF Jihlava.
dudo napísal:
Ja zas vo svojom pribehu aj nejake fotky pocas vymeny..tu fakturu sem dam pondelok a je po diskusiach...mimochodom cely cas som bol pri tom.
vladoslavo napísal:
neviem najst tvoj pribeh, daj pls link
lubomt napísal:Vladoslavo - mas tam naozaj na faktire olej ZF. Ak tam naozaj nalievaju, co pisu, tak cena je velmi dobra. Ale co je uz naozaj velmi divne, je cena plastovej vane, myslim v prepocte 76e, co je strasne malo a kupit sa to neda za to nikde. Ak je to tiez ZF, tak cena uzasna
dudo napísal:Chcem k tomuto este povedat ze ked som u nich bol tak som utratil nejake to slovo aj ohladom ceny repasu, samozrejme ze sa to neda generalizovat ale povedali mi co sa tyka e61/e60 tak sa u nich nedostal nikto cez 2500e ... Ak k tomu pride v mojom pripade asi to s nimi aj skusim, samozrejme potom sa tu podelim s info
robert1976 napísal:tak prosím pekne dnes si overujem cenu v Jihlave mi potvrdili - 7500 cz bez dph čo je cca pri dnešnom kurze 27 cz/€ 280 € a volam že ich partner v nemenovaný v senci že cena 380 € bez DPH !! prosíííím ???!!!