... všetko o BMW ...
lubomt napísal:uz som to x-krat napisal. Ver alebo never.
//MPower napísal:sorry , ale napisat ze to sa robi iba vtedy ked je olej stary ,prtitom ma ten olej 170 000km stoho uz si sam viem spravit mienku.Jasne ze staci aj bez preplachu a potom o rok , dva ponesiem prevodovku niekomu na repas co sa tym zivy ako ty napr..Ja som sa pytal co je najsetrnejsie k tej prevodovke , nie co jej staci na par tisic km.
//MPower napísal:sorry , ale napisat ze to sa robi iba vtedy ked je olej stary ,prtitom ma ten olej 170 000km stoho uz si sam viem spravit mienku.Jasne ze staci aj bez preplachu a potom o rok , dva ponesiem prevodovku niekomu na repas co sa tym zivy ako ty napr..Ja som sa pytal co je najsetrnejsie k tej prevodovke , nie co jej staci na par tisic km.
alfi666 napísal:najsetrnejsie je vymenit v nej olej a ked sa dodrbe zohnat z buracky celu
//MPower napísal:tak ja som to tak pochopil..nevadi. Olej si sam v prevodovke menit nebudem , urcite to zverim do ruk niekmu kto stym pracuje , ale uz ked ta tu mam tak mi napis ako teda v tej prevodovke spravne menit olej , pripadne co je vhodne preventivne menit vnej.Tvoje rady su tu isto vítane , ale ja som to tu vobec nemal precitane co si tu pisal a ty si reagoval ako keby som si to tu cele precital a chcel ti krivdit..ja som bol len zvedavy co je najsetrnejsie k tej prevodovke.
DesertFox napísal:Ako som si tak prešiel celú tému tak som v riadnom pomykove![]()
Mám E60 1/2006, cca týždeň do zadu som riešil rozvody v servise a keďže viem že tam pracujú dvaja chalani z BMW BB tak som sa pýtal na výmenu oleja v automate.
Na otázku "kedy bol menený naposledy" som odpovedal, radšej počítajme s tým že nikdy. Odpoveď som dostal takú že sa mám na to vykašlať, automat by mohol kľaknúť.
Tu v tejto téme ale čítam že si to tu bežne meníte, ale na druhej strane niektorý nech to nemenia.![]()
Tak teraz ako ?
TT-SIMIK napísal:Spravi..
PeqpeK napísal:- vymena s preplachom - ANO
lubomt napísal:Urcite vymenit (nie preplachom) a na reci "nemenit, klakne" ,zabudni