... všetko o BMW ...
upir156 napísal:Mohol si už aj cenu sem fúknuť, určite by to zaujímalo viac ĺudí., teda ak to nieje dáke tajomstvo. Len tak pre info ako dlho to trvalo, oelj a filter si si priniesol, alebo nebolo treba a všetko mali skladom? Ďakujem
dudo napísal:zadna naprava trocha vrzga zcasu nacas - celkom bezna vec pri tej kilometrazi, takze sa kupovali nove silenty...pri kontrole ale ziadna vola nebola + vsetky podvozkove casti su bez voli (to tiez cloveka potesi), takze silenty ostavaju v sufliku a vymenia sa neskor - bud ked budem riesit brzdy alebo ak sa to uz nebude dat vydrzat (zatial drzim :) )
mareko258 napísal:prikladna starostlivost tak ako ma byt....
zollo napísal:blba otazka, ale co to je zazrak ??
coWon napísal:cau
naber si to injekcnej striekacky trochu oleja (alebo hocijaky tekuty mastny sajrajt) nastokni ihlu, a cez tu gumovu nimimazetku, co je z oboch stran na tom silente, prepichni a strekni tam trosku toho... a mas po vrzgani (navzdy)![]()
samozrejme pokial to ide od nich... ale vzdy na 99% vrzgaju a postupne viac a viac...
ihlu pouzit co najtensiu (lebo aj tak tam staci toho malicko) a pichnut z vrchu.
mas dpf spolu s katom? ked si toho kupil 3 litre?
dudo napísal:
Servus, dik za radu..uz sa mi vala ihla nejaky ten piatok v laktovej opierke - niekde som sa tu o tom docital, ale bol som hnily si pod to lahnut, vies ako to je...streknem to tam ked pojdem na jamu s dpf, hadam s tym bude uspech ako mal aj desert fox.
Nastastie dpf mam samostatne, ale co sa mi podarilo okukat ked som hlavu pchal pod auto aj tak sa bude na chuja zhadzovat kvoli zle pristupnym srobom...ale ked to neskusim tak nic neporiesim.
Tu som kupoval, za 3 dni to bolo na poste: http://www.najlepsieoleje.sk/supermafra ... lvJ7qz3xGQ
coWon napísal:
aha, nevedel som,ze to tu uz niekto pisal... ale ved opakovanie matka mudrosti![]()
ja mam tiez oddeleny dpf, a moje skusenosti pri praci boli asi take, ze nieze ku srobom je zly pristup, ale ani povolit nesli...
vyfuk musel ist dolu,nastartoval karbinu, a srobky pekne odfaklit![]()
cize este moje doporucenie, kup si rovno nahradne nejake medene
to mafrasolu mi tam ledva vosiel liter, ale neskor som dolieval... myslim si ze 3 litre urcite neminies a budes mat este na motor ((:
tak vela zdaru a trpezlivosti