... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

vladoslavo
Auto: E61, 525 d, LCI
Kraj: Bratislavský

Re: [E61 535d] prve momenty

Sobota, 30. Novembra 2013, 17:19

vyhoda je, ze mad dpfko samostatne, ja to mam s katom hned za turbom a vyberat to, je teda zabava ...

Užívateľov profilový obrázok
dudo
Autor témy
Auto: E61 535d
Kraj: Trnavský

Sobota, 30. Novembra 2013, 17:23

vladoslavo napísal:
vyhoda je, ze mad dpfko samostatne, ja to mam s katom hned za turbom a vyberat to, je teda zabava ...

To teda suhlasim!

dudo
Autor témy

Pondelok, 2. Decembra 2013, 08:30

Baterka v riti .. kupil som novu AGM VARTA 95Ah, samozrejme je na chuja aj ta - nechce sa mi behat s prekodovanim celeho auta totizto (dufam ze nebudem musiet, lebo to tak byva ze ked clovek nieco nechce tak nakoniec aj tak musi) .. takze sa Varta vratila a na ceste je Exide AGM 90Ah 900A .. uz nech mam po tej registracii .. inak sa bude musiet ist k SIMIK-ovi, co teda by bolo celkom fajn kuknut ho a prehodit par slov, ale ozaj nie je cas.

Mimochodom reakcna schopnost BMW:
NR - citacia: "Dobry den...bla bla bla... viete co chlapci maju inventuru a cenu novej baterky nemaju cas teraz pozerat" .. !!!!
BB - kontaktny formular vyplneny a ze oni sa ozvu....ozvali sa....urcite....

:)

Bruti
Auto: E70 X5 3.0 SD
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 2. Decembra 2013, 16:03

dudo napísal:
Baterka v riti .. kupil som novu AGM VARTA 95Ah, samozrejme je na chuja aj ta - nechce sa mi behat s prekodovanim celeho auta totizto (dufam ze nebudem musiet, lebo to tak byva ze ked clovek nieco nechce tak nakoniec aj tak musi) .. takze sa Varta vratila a na ceste je Exide AGM 90Ah 900A .. uz nech mam po tej registracii .. inak sa bude musiet ist k SIMIK-ovi, co teda by bolo celkom fajn kuknut ho a prehodit par slov, ale ozaj nie je cas.

Mimochodom reakcna schopnost BMW:
NR - citacia: "Dobry den...bla bla bla... viete co chlapci maju inventuru a cenu novej baterky nemaju cas teraz pozerat" .. !!!!
BB - kontaktny formular vyplneny a ze oni sa ozvu....ozvali sa....urcite....

:)

preco je ta baterka tiez na chuja? - ako moze byt nova baterka zla?

dudo
Autor témy

Pondelok, 2. Decembra 2013, 16:10

Bruti napísal:

preco je ta baterka tiez na chuja? - ako moze byt nova baterka zla?

Presnejsie povedane menej vhodna..mala by ist presne taka ako je tam teraz zaregistrovana, ak tam dam inu slabsiu/silnejsiu (zrejme nakoniec asi pojde aj tak ta VARTA) potom sa ma auto prekodovat - tomu som sa chcel vyhnut ale asi sa nevyhnem. (toto plati pre auta kt maju IBS)

dudo
Autor témy

Streda, 4. Decembra 2013, 11:40

Dalsie prekvapenie - zacal strajkovat zamok na 5tych dverach (ale nie ten soft close) ten na okne....za jazdy ako keby sa otvori a roletka vystreli do tej polohy ako pri otvoreni okna...
Ked zastavim na krizovatke resp pri mensom otrase je pocut cvaknutie toho zamku - a teda mam podozrenie na nejaky kontakt/seknuty drotik a pod..

Ak ma niekto rozumy, tak sem s nimi..
Zatial skusim toto:
bmw5-e60-e61/samovolne-otvaranie-okna-piatych-dveri-t61541.html
Naposledy upravil/-a dudo v Streda, 4. Decembra 2013, 13:21, upravené celkom 1 krát.

Bruti

Streda, 4. Decembra 2013, 12:03

k tej baterke, ono kodovat treba hlavne kvoli veku baterky, ktory si vybral z auta.... starsiu treba silnejsie dobijat...

ked das novu, aj ked s rovnakou kapacitou, bude ti ju stale prebijat, lebo si mysli ze je to ta stara este... preto ti odisla druha za 3 roky lebo bola neustale prebijana :) ale uz to asi vies :)

- aspon takto to viem ja co som sa docital, ked som zhanal este E60 - toto bola inak jedna z veci co ma odradzalo od kupy... - zo vsetkym behat za niekym co sa v tom vie sprtat :D a tu v LC nikto nie je taky... - aspon mi o nom nedal nikto vediet

dudo
Autor témy

Streda, 4. Decembra 2013, 12:55

Bruti napísal:
k tej baterke, ono kodovat treba hlavne kvoli veku baterky, ktory si vybral z auta.... starsiu treba silnejsie dobijat...

ked das novu, aj ked s rovnakou kapacitou, bude ti ju stale prebijat, lebo si mysli ze je to ta stara este... preto ti odisla druha za 3 roky lebo bola neustale prebijana :) ale uz to asi vies :)

- aspon takto to viem ja co som sa docital, ked som zhanal este E60 - toto bola inak jedna z veci co ma odradzalo od kupy... - zo vsetkym behat za niekym co sa v tom vie sprtat :D a tu v LC nikto nie je taky... - aspon mi o nom nedal nikto vediet

Skoda jej inak, bola to original bmw gelova, ta by asi posluzila dlhsiu dobu ak by bolo vsetko ako ma byt...a skor by som povedal ze nebola dobijana lebo zaregistrovana bola a je v systeme 91Ah a tato dosluhujca je 90Ah, cez skryte menu som pozeral aj dobijanie, ci tam nebude problem, ale to bolo nastastie OK.

Nuz to behanie lezie aj mne na nerv, ale beriem to aspon zatial tak, ze postupne sa takto zbavim vsektych veci...hadam :)

Bruti

Streda, 4. Decembra 2013, 19:23

vzdy sa najde nieco co treba riesit :D to je uz s tym :D

ale ine, fungl nove auto co si mozes dovolit za cenu jazdeneho bmwcka ti tie pocity/zazitky nenahradi :D

dudo
Autor témy

Streda, 4. Decembra 2013, 19:31

Bruti napísal:
vzdy sa najde nieco co treba riesit :D to je uz s tym :D

ale ine, fungl nove auto co si mozes dovolit za cenu jazdeneho bmwcka ti tie pocity/zazitky nenahradi :D

...to teda nie

gabikh
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Utorok, 7. Januára 2014, 14:48

kaaaamo nejde mi vobec do hlavy, ako mozes mat tak zasrane cierne odymene koncovky vyfuku, ked mas DPF... moje su na oboch autach cistucke a ani stopa po smogu, ved otom je dpf ze zechytava ten sajrajt

dudo
Autor témy

Utorok, 7. Januára 2014, 15:12

gabikh napísal:
kaaaamo nejde mi vobec do hlavy, ako mozes mat tak zasrane cierne odymene koncovky vyfuku, ked mas DPF... moje su na oboch autach cistucke a ani stopa po smogu, ved otom je dpf ze zechytava ten sajrajt

Beriem to uplne pragmaticky a teda su zasrane preto lebo ich malo co zasrat a kym to co ich zasralo nerobi ine problemy a ani sa na ne nechysta tak je to mimo mojej pozornosti..nehasim co ma nepali alebo co sa ma ani nechysta palit. Bodaj by mojim jedinym problemom boli zasrane koncovky. Peace

dudo
Autor témy

Utorok, 7. Januára 2014, 16:40

Update: 1/2014 - vymenena brzdova + kupeny zamok na okno piatych dveri, ten to uz ma za sebou..neskor hodim foto

gabikh
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Utorok, 7. Januára 2014, 17:06

neviem ako si to zobral, ja len vravim ze niekde je problem ked mas DPF a mas odymene koncovky vyfuku...tu neide o estetiku ani o nic podobne ale fakt...ze niekde nieco neni ok

vladoslavo
Auto: E61, 525 d, LCI
Kraj: Bratislavský

Utorok, 7. Januára 2014, 17:17

gabikh napísal:
neviem ako si to zobral, ja len vravim ze niekde je problem ked mas DPF a mas odymene koncovky vyfuku...tu neide o estetiku ani o nic podobne ale fakt...ze niekde nieco neni ok

jj, nieco tam neni v poriadku, ja mam tiez dpf a kat, funkcny egr a nikdy som nemal odymene koncovky ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných