... všetko o BMW ...
vladoslavo napísal:vyhoda je, ze mad dpfko samostatne, ja to mam s katom hned za turbom a vyberat to, je teda zabava ...
dudo napísal:Baterka v riti .. kupil som novu AGM VARTA 95Ah, samozrejme je na chuja aj ta - nechce sa mi behat s prekodovanim celeho auta totizto (dufam ze nebudem musiet, lebo to tak byva ze ked clovek nieco nechce tak nakoniec aj tak musi) .. takze sa Varta vratila a na ceste je Exide AGM 90Ah 900A .. uz nech mam po tej registracii .. inak sa bude musiet ist k SIMIK-ovi, co teda by bolo celkom fajn kuknut ho a prehodit par slov, ale ozaj nie je cas.
Mimochodom reakcna schopnost BMW:
NR - citacia: "Dobry den...bla bla bla... viete co chlapci maju inventuru a cenu novej baterky nemaju cas teraz pozerat" .. !!!!
BB - kontaktny formular vyplneny a ze oni sa ozvu....ozvali sa....urcite....
:)
Bruti napísal:
preco je ta baterka tiez na chuja? - ako moze byt nova baterka zla?
Bruti napísal:k tej baterke, ono kodovat treba hlavne kvoli veku baterky, ktory si vybral z auta.... starsiu treba silnejsie dobijat...
ked das novu, aj ked s rovnakou kapacitou, bude ti ju stale prebijat, lebo si mysli ze je to ta stara este... preto ti odisla druha za 3 roky lebo bola neustale prebijana :) ale uz to asi vies :)
- aspon takto to viem ja co som sa docital, ked som zhanal este E60 - toto bola inak jedna z veci co ma odradzalo od kupy... - zo vsetkym behat za niekym co sa v tom vie sprtata tu v LC nikto nie je taky... - aspon mi o nom nedal nikto vediet
Bruti napísal:vzdy sa najde nieco co treba riesitto je uz s tym
![]()
ale ine, fungl nove auto co si mozes dovolit za cenu jazdeneho bmwcka ti tie pocity/zazitky nenahradi
gabikh napísal:kaaaamo nejde mi vobec do hlavy, ako mozes mat tak zasrane cierne odymene koncovky vyfuku, ked mas DPF... moje su na oboch autach cistucke a ani stopa po smogu, ved otom je dpf ze zechytava ten sajrajt
gabikh napísal:neviem ako si to zobral, ja len vravim ze niekde je problem ked mas DPF a mas odymene koncovky vyfuku...tu neide o estetiku ani o nic podobne ale fakt...ze niekde nieco neni ok