... všetko o BMW ...
Maco napísal:Je to mozne ale nikto ti to neodporuci, ci 5,6,8st je to uplne zbytocne, cim viac prevodovka radi, toboz zbytocne tym je to horsie pre nu. Osobne by som to nerobil.
sineDko napísal:A to plachtenie co myslis sa riesi v prevodovkach so spojkou. Pri menici je to uplne ine.
Mozes to robit ale je to uplne zbytocne
cptObvious napísal:nebolo by jednoduchsie dokodovat coasting function kedze sa to da?
smith666 napísal:Si si istý, že to ide aj na prevodovke s meničom. Sme to rozoberali, že sa to dá len na prevodovkách so spojkou.
cptObvious napísal:
bullshit, bmw ma fciu coasting trademarked. ci uz f30 alebo f10, vsetky od urciteho roku vyroby standardne, ja som to chcel dokodovat a potom som si uvedomil, ze pri mojom jazdnom style je to kokotina![]()
smith666 napísal:
Myslím, že to začali montovať až v nových modeloch, ktoré nemajú analogové palubné prístroje ale už meniaci sa displej.
smith666 napísal:Dobre zatiaľ to nechám tak, ale musím riešiť tú výmenu oleja v prevodovke.
V autorizovanom servise by to bolo asi riadne drahé, takže kde by ste mi poradili, aby som to nechal urobiť.