... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Re: moje bawo- e34 524td.. kazisvet : )

Pondelok, 25. Januára 2010, 00:37

kurňa chlape.. smutno mi za nim je.. :roll: aj ked mi zozralo viac nervov a penazi ako ktorakolvek zenska, predsa mi za ziadnou nebolo tak luto... :?
.

Euix
Auto: E36 325TD
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 25. Januára 2010, 07:37

Neboj ništ :-) pred fordom som chcel BMW, mám k tým zadokolkám nemeckým lásku ........ vedeli čo robili, a čosi to aj vydrží ... ved predsa nemajú len tak v znaku to čo majú :-), som rád že mi stým pomôžeš aj keď povedzme si na rovinu že vôbec nemusíš ale som rád že to robíš. Viem isto to bola tvoja láska, videl som ked som snou šiel preč. Ešte že ma to potom vyvarilo :-D ... tá triska sa hádam bude dať pretesniť, dnes sa to chystám odvzdušniť, a zatesniť to čidlo teploty vody .... inak my sme to odvzdušnovali, a pritom sme nedali ani kurenie na plne pecky čiže vieš čo to znamena ?? ak bolo zavzdušnene kurenie, a potom sa otvorili tie ventily čo prepuštaju horucu vodu do radiatora v kabíne .... nevieš či sú tie ventily funkčné ?? mali by byť ovládané tými "kolieskami" nie ?

ja sa len modlím aby bola dobra vodna pumpa, a nebolo nafigu tesnenie pod hlavou, lebo aj to dokáže robiť šarapatu s vodou ked horúce výpari tlakujú do vody, ale to by sa samozrejme prejavovalo aj inak, ved na pritiahnutie hlavy ste hádam použili správne momenty i ked to bolo ako som pozeral robené pred panelákom :-)
E36 325TD

balko
Auto: e36 320i

Pondelok, 25. Januára 2010, 20:57

Tak nech sa ti podari autičko dať do poriadku a nech ti služi.veľa štastia :D

Euix

Pondelok, 25. Januára 2010, 21:39

Ako ho ktosi chce za 300€ je jeho ja nato nemam nervy mam ho len par dní, ešte ani na seba respektíve napísané a už mam z toho velku hlavu, zoberte si ho niekto lebo ho dam zošrotovať ... som sa riadne oj**al :(
E36 325TD

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Januára 2010, 21:52

si ju kúpil za štvrtinu priemernej ceny za tieto autá tak si mohol čakať že to bude chcieť ešte nejaké prachy aby si to dal do poriadku,
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Euix

Pondelok, 25. Januára 2010, 22:39

chcel som auto pojazdné, samozrejme šiel som domov ... a ani tam som sa nedostal čo to začalo variť ... ani som sa na tom aute nepovozil .... natankoval za 15 euro a to je všetko odvtedy to stále stojí :(( a to som chcel pojazdné ..... viem že som ho za vela nekupil ale aj tak zbytočné opletačky okolo toho a stále sa musím srať MHD a auto na krku ........ a ani ho na seba neprihlásim lebo ho ani pred policajtov nedonesiem dúfam že si ho peťo zoberie naspeť ....
E36 325TD

xtreme
Autor témy

Pondelok, 25. Januára 2010, 22:44

Euix napísal:
Neboj ništ :-) pred fordom som chcel BMW, mám k tým zadokolkám nemeckým lásku ........ vedeli čo robili, a čosi to aj vydrží ... ved predsa nemajú len tak v znaku to čo majú :-), som rád že mi stým pomôžeš aj keď povedzme si na rovinu že vôbec nemusíš ale som rád že to robíš. Viem isto to bola tvoja láska, videl som ked som snou šiel preč. Ešte že ma to potom vyvarilo :-D ... tá triska sa hádam bude dať pretesniť, dnes sa to chystám odvzdušniť, a zatesniť to čidlo teploty vody .... inak my sme to odvzdušnovali, a pritom sme nedali ani kurenie na plne pecky čiže vieš čo to znamena ?? ak bolo zavzdušnene kurenie, a potom sa otvorili tie ventily čo prepuštaju horucu vodu do radiatora v kabíne .... nevieš či sú tie ventily funkčné ?? mali by byť ovládané tými "kolieskami" nie ?

ja sa len modlím aby bola dobra vodna pumpa, a nebolo nafigu tesnenie pod hlavou, lebo aj to dokáže robiť šarapatu s vodou ked horúce výpari tlakujú do vody, ale to by sa samozrejme prejavovalo aj inak, ved na pritiahnutie hlavy ste hádam použili správne momenty i ked to bolo ako som pozeral robené pred panelákom :-)

toto nebolo robene doma pred panelakom :!: to bolo u bmina v garazi s erzim .. ale to som ti uz vravel..
hm, to kurenie, ja neviem, ja som z toho uz tiez na nervy.. ved ked mi to erzi odvzusnil, tak bez problemov som behal aj po kopcoch, aj to kurilo, sice nie tak ako kedysi, ale kurilo.. keby som vedel ze sa to bude varit, tak to predam dakomu z blizka, a nenecham ta trepat sa pre to az z dubnice, to hadam chapes.. ale tak prave preto som dobehol za tebou do bytce, a spravili sme to, domov si dosiel.. vies sam, ze tam udrbalo tu spojku na hadici, ta hadica bola uplne volna, a sycal tade vzduch.. ja si myslim ze to bolo tym.. sa to muselo po ceste oddrbat..
tie ventily neviem isto ci su dobre, ale mam nahradne, cize ak by si sa rozhodol to robit, tak ti ich samozrejme hodim zadara..
chlape, ja len nevim co s tym termostatom.. ja ked som ho menil tak bezproblemov siel odkrutit aj zatiahnut.. chapem ze mas z toho auta nervy, ale ver mi ze to su minimalne chyby.. no sice, teraz je tam uz vacsia, ked mas strhnuty zavit na hlave pod termostatom, s tym neviem co by sa dalo.. pozistujem na klube..
na hlavu boli pouzite spravne momenty, a tesnenie je nove, tak ak si dlho na tom nesiel ked bola teplota v cervenom, nemalo by sa nic stat.. ja som v aute nesedel, tak neviem kolko to robilo.. len dufam ze hlava aj tesnenie su dobre.. voda v oleji nie je, tak by nemal byt problem.. pocuj, este ma napada. vsak hlava moze prasknut aj medzi valcami a kanalikmi na vodu, nie? ze by sla voda do valcov? to ma len tak napadlo, mozna je to blbost, neviem..
kazdopadne to su dohady.. realne je co s tym zavitom na termostat.. :-k :roll:
inak akoo to s tym telefonom dufam ze sa vysvetli, to si na triko nezoberiem.. pravdupovediac asi uz aj dost lutujem ze som sa do toho takto zaplietol, vsetci mi vraveli ze predam auto take ake si ho pozru pri kupe, a viac aby som sa nestaral.. mne to nedalo, a chcel som ti pomoct, a asi som na to aj celkom doplatil.. pocnuc prepisom, dalsimi nakladmi, navyse nepriamou narazkou na kradez telefonu.. neviem co k tomu dodat.. :roll:
vis, myslim ze si to dobre napisal v tom predchadzajucom prispevku, fakt mam to auto rad, a aj som zvazoval ho zobrat spat, myslim ze to bola ferova ponuka od teba, ale uz nemam na to cas sa v tom sparat. tak to byva, ked je cas, nie su peniaze, ked su peniaze, nie je cas.. ved keby som ho zobral spat za 250e, tak na tych nahradnych dieloch zarobim raz tolko.. len nie je kde, nie je kedy. preto ak ti to vyjde, tak to strel, a bude bez problemov.. ja ti skusim este pomoct s tym prepisom, viac neviem..
a este nieco.. bol to ojeb? ked vravis ze si sa ojebal. povedal som ti vsetko co som o aute vedel, cital si aj tu na fore, ake som mal s tym problemy, ze sa furt nieco sralo, predal som ho za zlomkovu cenu, aka je v tom aute, a chces to nazvat ojebom? ako sory.. neoplati sa jednat ferovo.. ](*,)
.

xtreme
Autor témy

Pondelok, 25. Januára 2010, 22:57

pozri, chapem ze mas nervy, ale ako si sam vravel, bol si si vedomy do coho ides, ja som sa ti snazil s tym pomoct prave kvoli tvojmu pristupu. teraz to vzdavas po prvej chybe.. trosku som sa v tebe zmylil.. myslel som ze davam auto do spravnych ruk.. :?
.

ErziE30
Auto: E30 340i 6q

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:01

Euix napísal:
chcel som auto pojazdné, samozrejme šiel som domov ... a ani tam som sa nedostal čo to začalo variť ... ani som sa na tom aute nepovozil .... natankoval za 15 euro a to je všetko odvtedy to stále stojí :(( a to som chcel pojazdné ..... viem že som ho za vela nekupil ale aj tak zbytočné opletačky okolo toho a stále sa musím srať MHD a auto na krku ........ a ani ho na seba neprihlásim lebo ho ani pred policajtov nedonesiem dúfam že si ho peťo zoberie naspeť ....

priatelu za 450e si kupil slusne bola tam robena hlava odtlakovana a nove tesnenie ked tak si mal vybrat termostat to je hlavna pricina vsetkeho mozneho preco sa to prehrieva skus si to dat dokopy a uvidis ci to nieco spravi je to jednoducha vec a zisti ci niesu tie ventily zle alebo niekde nepresakuje voda a netaha falosny vzduch
BMW E30 4,0 V8 6q
BMW E32 3,0iA
BMW E34 2,5i ex
BMW E30 3,5i drift EX
BMW E30 3,5i TDC KWBT EX
BMW E30 3,5i EX
BMW E30 2,5i EX
BMW E30 1,8 is EX

Euix

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:04

no jo ja viem tak to namna teda prepíš nakoniec .... kašli na tú SMS .... prepíš to kludne na mna ja to ani na seba nepríhlasim lebo to pred policajtov nedotlačím, dám to hneď také do šrotu ..... hentak by nemalo tlakovať hadice, a z toho telefonu som ťa neobvinil len vravel že som stratil tak ti volam z ineho čísla ... isto bude niekde padnutý alebo čo ..... kludne to namna prihlás .... čosi teda stým baworom došpekulujem ale nabaví ma mať auto ktoré len zavadzia ......
E36 325TD

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:08

zozen si komplet motor a slahni ho tam, bude ta to stat do 350eur..
Ak raz kupim auto za 700e nemozem cakat ze bude nesmrtelne , to ze nieco odislo to sa moze stat hocikomu a hocikedy .

Predpokladam ze si tie peniaze dostal , pretoze ja kebyze si zarobim na auto , tak urcite ma ani nenapadne dat ho do srotu...

Euix

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:15

ja tiež nato nemám čas, a ani miesto ..... potreboval som len auto aby som sa vedel dostať 10km za frajerkou do dediny ..... viem že peťo je v pohode chalanisko a nič proti nemu nemám len ma to auto trochu sklamalo :( neviem čo stým investovať peniaze dotoho nechcem a ten motor asi jedine nový celý čo iné stým spraviť, aj tak stale robí kalužky oleja a tlakuje vodu ..... zatial sa teda povozím bez vody .... auto potrebujem niekedy aj nutne .....
E36 325TD

xtreme
Autor témy

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:16

dosla mi sms: ,,ten chalanisko mi prihlasenie nevybavi, takze to ani na seba neprepisem, zober si tu bucoru naspet a vrat mi aspon polku alebo co. ja som beznadejny.. hadam do 14 dni sa to da zo zakona, same opletacky kua a to som si myslel ze kupujem pojazdne auto.. vrrrr"
co k tomu dodat.. z chalana, ktorý mi celý cas tvrdil ze vie do coho ide a je si toho vedomy sa zrazu toto vyklulo.. a to som este dva krat valil do dubnice mu pomoct s autom ked bolo treba.. auto prihlasis bez problemov, papierovo je v poriadku, ma novu stk aj ek, cize normalnou cestou to prihlasis v pohode, neviem co riesis..
pozri, ja som ti predal pojazdne auto, jazdil si s nim? jazdil.. to ze sa ti ujebala hadica ja za to nemozem.. vravel si ze si si vedomi toho ze kupujes 21rocne auto.. zrazu uz nie? boze je to stare auto, chces mi povedat ze si tam neratal s tym ze ti tam nieco moze odist? mal si napad teraz s tym termostatom, ok, beriem, moze to byt tym. co mi teraz povies ze som ti zamlcal ze je termostat zly? bol si sa na tom previezt, neprehrievalo sa to, tak? jasne ze to mohlo odist, nevravim ze nie. ked mi povies kup mi novy termostat, kupim ti ho.
.

xtreme
Autor témy

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:17

dodoIPD napísal:
zozen si komplet motor a slahni ho tam, bude ta to stat do 350eur..
Ak raz kupim auto za 700e nemozem cakat ze bude nesmrtelne , to ze nieco odislo to sa moze stat hocikomu a hocikedy .

Predpokladam ze si tie peniaze dostal , pretoze ja kebyze si zarobim na auto , tak urcite ma ani nenapadne dat ho do srotu...

450eur :!:
.

xtreme
Autor témy

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:20

prepac ze ti teraz nedvihnem telefon, ale som taky vytoceny, ze by som ti nic pekne nepovedal, tomu ver.. :evil:
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných