Euix napísal:Neboj ništ :-) pred fordom som chcel BMW, mám k tým zadokolkám nemeckým lásku ........ vedeli čo robili, a čosi to aj vydrží ... ved predsa nemajú len tak v znaku to čo majú :-), som rád že mi stým pomôžeš aj keď povedzme si na rovinu že vôbec nemusíš ale som rád že to robíš. Viem isto to bola tvoja láska, videl som ked som snou šiel preč. Ešte že ma to potom vyvarilo

... tá triska sa hádam bude dať pretesniť, dnes sa to chystám odvzdušniť, a zatesniť to čidlo teploty vody .... inak my sme to odvzdušnovali, a pritom sme nedali ani kurenie na plne pecky čiže vieš čo to znamena ?? ak bolo zavzdušnene kurenie, a potom sa otvorili tie ventily čo prepuštaju horucu vodu do radiatora v kabíne .... nevieš či sú tie ventily funkčné ?? mali by byť ovládané tými "kolieskami" nie ?
ja sa len modlím aby bola dobra vodna pumpa, a nebolo nafigu tesnenie pod hlavou, lebo aj to dokáže robiť šarapatu s vodou ked horúce výpari tlakujú do vody, ale to by sa samozrejme prejavovalo aj inak, ved na pritiahnutie hlavy ste hádam použili správne momenty i ked to bolo ako som pozeral robené pred panelákom :-)
toto nebolo robene doma pred panelakom

to bolo u bmina v garazi s erzim .. ale to som ti uz vravel..
hm, to kurenie, ja neviem, ja som z toho uz tiez na nervy.. ved ked mi to erzi odvzusnil, tak bez problemov som behal aj po kopcoch, aj to kurilo, sice nie tak ako kedysi, ale kurilo.. keby som vedel ze sa to bude varit, tak to predam dakomu z blizka, a nenecham ta trepat sa pre to az z dubnice, to hadam chapes.. ale tak prave preto som dobehol za tebou do bytce, a spravili sme to, domov si dosiel.. vies sam, ze tam udrbalo tu spojku na hadici, ta hadica bola uplne volna, a sycal tade vzduch.. ja si myslim ze to bolo tym.. sa to muselo po ceste oddrbat..
tie ventily neviem isto ci su dobre, ale mam nahradne, cize ak by si sa rozhodol to robit, tak ti ich samozrejme hodim zadara..
chlape, ja len nevim co s tym termostatom.. ja ked som ho menil tak bezproblemov siel odkrutit aj zatiahnut.. chapem ze mas z toho auta nervy, ale ver mi ze to su minimalne chyby.. no sice, teraz je tam uz vacsia, ked mas strhnuty zavit na hlave pod termostatom, s tym neviem co by sa dalo.. pozistujem na klube..
na hlavu boli pouzite spravne momenty, a tesnenie je nove, tak ak si dlho na tom nesiel ked bola teplota v cervenom, nemalo by sa nic stat.. ja som v aute nesedel, tak neviem kolko to robilo.. len dufam ze hlava aj tesnenie su dobre.. voda v oleji nie je, tak by nemal byt problem.. pocuj, este ma napada. vsak hlava moze prasknut aj medzi valcami a kanalikmi na vodu, nie? ze by sla voda do valcov? to ma len tak napadlo, mozna je to blbost, neviem..
kazdopadne to su dohady.. realne je co s tym zavitom na termostat..
inak akoo to s tym telefonom dufam ze sa vysvetli, to si na triko nezoberiem.. pravdupovediac asi uz aj dost lutujem ze som sa do toho takto zaplietol, vsetci mi vraveli ze predam auto take ake si ho pozru pri kupe, a viac aby som sa nestaral.. mne to nedalo, a chcel som ti pomoct, a asi som na to aj celkom doplatil.. pocnuc prepisom, dalsimi nakladmi, navyse nepriamou narazkou na kradez telefonu.. neviem co k tomu dodat..
vis, myslim ze si to dobre napisal v tom predchadzajucom prispevku, fakt mam to auto rad, a aj som zvazoval ho zobrat spat, myslim ze to bola ferova ponuka od teba, ale uz nemam na to cas sa v tom sparat. tak to byva, ked je cas, nie su peniaze, ked su peniaze, nie je cas.. ved keby som ho zobral spat za 250e, tak na tych nahradnych dieloch zarobim raz tolko.. len nie je kde, nie je kedy. preto ak ti to vyjde, tak to strel, a bude bez problemov.. ja ti skusim este pomoct s tym prepisom, viac neviem..
a este nieco.. bol to ojeb? ked vravis ze si sa ojebal. povedal som ti vsetko co som o aute vedel, cital si aj tu na fore, ake som mal s tym problemy, ze sa furt nieco sralo, predal som ho za zlomkovu cenu, aka je v tom aute, a chces to nazvat ojebom? ako sory.. neoplati sa jednat ferovo..
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
.