... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Euix
Auto: E36 325TD
Kraj: Trenčiansky

Re: moje bawo- e34 524td.. kazisvet : )

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:24

v pohode, chcel som ti len zavolať, aby si to teda v konečnom dôsledku na mna prepísal, viem že si normalny chalanisko, nie žiadny ojebavač .......... a som aspom rád že si sa zastavil a viem že máš aj ty z toho vela problémov, ja už ťa stým nebudem otravovať, ved sme predsa ludia ....... mna len najviac serie to že na auto som bol skoro odkázaný lebo som vozil rano priatelku do práce z domu a tie autobusy fakt nechodia dobre a teraz musím náhradné plany B robiť, a aj frajerka je z toho na vetvy a aj ja ...
tak to pekne na mna prepíš ja to hadam nejako už na seba prepíšem a budem sa naň pozerať na dvore ....
E36 325TD

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:28

450e? potreboval si tak surne peniaze? :(

Inak si to neviem vysvetlit .

Euix

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:28

ak mi niekto zoženie druhý motor do a mi ho aj príde spraviť do 250 euro tak si ho nechám :-D
E36 325TD

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:29

si to zozen sam co to je problem? si tu na fore, mas tu baaga ktory taky motor urcite ma . Pocitaj 150-200e motor + 150e robota .

Euix

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:30

tolko penazí mať tak sa žením a staviam chalupu :-D
E36 325TD

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:32

Euix napísal:
ak mi niekto zoženie druhý motor do a mi ho aj príde spraviť do 250 euro tak si ho nechám :-D

a preco chces menit cely motor?
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Euix

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:35

pozri na hlave je sthaný závit pod termostatom, celý motor je od oleja, vytláča olej kade tade po výku .... a je to tam akosi divoko cele pozapájané, ale ak to niekto vie spraviť aby to proste šlo ešte aspom 10 000km bez poruchy tak sem sním ...... tých 200€ ešte do toho vrazím ... aby to bolo pojazdné ! a fakt proti Petrovi nič nemám je to do pohody chalanisko človek na pravom mieste podla mna, mrzol koli mne a trepal sa sem .... v čom ho obdivujem ..... len ma seire že musím aj ja rano na MHD mrznuť ked mam auto :(
Naposledy upravil/-a Euix v Pondelok, 25. Januára 2010, 23:37, upravené celkom 1 krát.
E36 325TD

xtreme
Autor témy
Auto: felda, stilo

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:37

dodoIPD napísal:
si to zozen sam co to je problem? si tu na fore, mas tu baaga ktory taky motor urcite ma . Pocitaj 150-200e motor + 150e robota .

200e som ti spustil z ceny za diely.. boli sme dohodnuti za 650e.. pozri, ak by si chcel, nemam problem ti s tym prijst aj pomoct cez vikend, samozrejme nie takto a na ulici.. len to chce ine jednanie, bo ja mam teraz fakt nervy.. este som rad celkom ze som ti neodoslal tu sms co som mal rozpisanu..
:arrow: dodoIPD.. jj, potreboval som prachy, to je jedna vec, bo som nezamestnany, a uz mi dosli uplne vsetky uspory, tak muselo auto prec.. nemohol som si dovolit dalsie prace na nom.. dalsia vec je ze som si bol vedomy toho ze auto stale nebolo v dobrom stave, i ked bolo pojazdne. preto som spustil este dalsich 200e.. uz mi to bolo jedno.. ale uz vyzera ze sa situacia zlepsi.. zaucam sa na rozvoze dielov, tak jak to vyjde budem rad..
.

xtreme
Autor témy

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:40

Euix napísal:
pozri na hlave je sthaný závit pod termostatom, celý motor je od oleja, vytláča olej kade tade po výku .... a je to tam akosi divoko cele pozapájané, ale ak to niekto vie spraviť aby to proste šlo ešte aspom 10 000km bez poruchy tak sem sním ...... tých 200€ ešte do toho vrazím ... aby to bolo pojazdné ! a fakt proti Petrovi nič nemám je to do pohody chalanisko človek na pravom mieste podla mna, mrzol koli mne a trepal sa sem .... v čom ho obdivujem ..... len ma seire že musím aj ja rano na MHD mrznuť ked mam auto :(

to ti nikto nezaruci ze to pojde 10 000km bez poruchy.. je to 21rocne auto, navyse vsetci tu vieme dobre ze nie je v najlepsom stave.. ten olej na viku.. skus pritiahnut tie sroby, stavim sa ze su povolene.. aj po mne ich erzi pritahoval a tiez boli.. to mas odpoved..
cely motor od oleja? co ja viem tak len na napravnici bolo, a to som ti hned pri kupe povedal z coho je.. hadica na turbo zle pritiahnuta.. teraz co kvapka, vies dobre ze nie sme si isty co to je a odkial to je.. bo ked ti tam kazdu chvilu tecie voda po motore, a napravach, bohvie ci to nie je ono.. kukal si sa tam? ja hej, a nic som nevidel odkial by mohol tiect olej..
.

Euix

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:41

veď ja ťa z ničoho neobvinujem viem do čoho som šiel, len som si myslel že to aspom chvílku povozí za taký peniaz sa nemôžem sťažovať ...... si človek na mieste, za ten čas si mi celkom sadol .... takže nieje očom niesi jediný človek čo je nasraný :-D neboj sa .....
E36 325TD

Euix

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:43

myslel som ten motor :-) aby nakrutil aspom ešte 10 000 km :-)

nepomôže na tú hlavu nejaká takato sranda ?? .....
http://www.kim-tec.sk/katalog/tekuty-kov/

a vysvetlí mi stále prečo sa to zahrieva a tlakuje hadice ???
ako zistím že tam tá hlava zase nepraskla ?? :(
E36 325TD

xtreme
Autor témy

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:52

Euix napísal:
veď ja ťa z ničoho neobvinujem viem do čoho som šiel, len som si myslel že to aspom chvílku povozí za taký peniaz sa nemôžem sťažovať ...... si človek na mieste, za ten čas si mi celkom sadol .... takže nieje očom niesi jediný človek čo je nasraný :-D neboj sa .....

to sme si mysleli viaceri, i ked tvoj nazor o jazdeni pol roka bez poruchy, som hned v duchu zamietol, tiez som necakal ze sa ti to dojebe hned po ceste.. prave preto som ta nenechal v tom a siel za tebou, a urobili sme to.. to ze to doma zase zacalo robit, vsak kvoli tomu som dosiel zas na druhy den.. boha 5hodin na mraze.. nejebe ma to kvoli mne, ale kvoli mojej holke.. kua, ze vylet do trencina.. ta mi dava kapky este teraz..
okej, treti den mas auto.. treti den som u teba :lol: :lol: uz mi to je smiesne.. :lol: :lol: to s tym termostatom ma stve tiez, ale neviem co s tym.. mam ti kupit teraz novu hlavu, ci motor, ci? navrhni daco rozumne..
inak moj nazor na tu kablovacku v motore je vymenit celu.. to nie je moja robota co tam je.. i ked erzi tam odviedol kus roboty, teraz su uz konektory pekne nadpojene, keby si to bol videl predtym.. :roll: vymenit motor nie je problem, ti vravim, ak chces, tak ti to pojdem pomoct, ak sa teda tak rozhodnes..
tiez ma jebe ze s tym nemozes jazdit uz vobec, ale myslim ze to nie je mojou vinou.. ja mozem za ten zavit? aj ked mi uz asi vobec nebudes verit, termostat som vyberal ked sa mi to stalo prvy krat, ze mi stupla voda, a potom to erzi odvzusnil, a termostat sme tam dali naspat.. nikdy nebol problem so srobami, neviem preco teraz hej..
kua erzi silikon za 20e #-o
.

xtreme
Autor témy

Pondelok, 25. Januára 2010, 23:52

Euix napísal:
myslel som ten motor :-) aby nakrutil aspom ešte 10 000 km :-)

nepomôže na tú hlavu nejaká takato sranda ?? .....
http://www.kim-tec.sk/katalog/tekuty-kov/

a vysvetlí mi stále prečo sa to zahrieva a tlakuje hadice ???
ako zistím že tam tá hlava zase nepraskla ?? :(

hlava tam ESTE nepraskla nikdy..
.

Euix

Utorok, 26. Januára 2010, 00:00

ok ok ..... dúfam že to ten tekutý kov spraví ..... ked to budem dávať robiť tak radšej už nejakému mechanikovi ..... len ako to odviezť domov a nezavariť :-)
tak sa teda snaž to odhlasiť na mna a zaslať papiere , aby som stým autom mohol hýbať ... a dať to niekomu spraviť ach jaj :D chalani chalani .... na všetko ma prehovoríte dať dotoho peniaze ... len si musím zohnať nejaku cihlu alebo najsť staru niekde pod autom v aute ....
E36 325TD

xtreme
Autor témy

Utorok, 26. Januára 2010, 00:12

Euix napísal:
ok ok ..... dúfam že to ten tekutý kov spraví ..... ked to budem dávať robiť tak radšej už nejakému mechanikovi ..... len ako to odviezť domov a nezavariť :-)
tak sa teda snaž to odhlasiť na mna a zaslať papiere , aby som stým autom mohol hýbať ... a dať to niekomu spraviť ach jaj :D chalani chalani .... na všetko ma prehovoríte dať dotoho peniaze ... len si musím zohnať nejaku cihlu alebo najsť staru niekde pod autom v aute ....

ked vies ze budes davat do toho novy motor tak nemas co stratit, vyskusaj to s tym, ale nieco sa mi mari, ze to teplom reaguje, zisti si to este pre istotu.. a bohvie co spavi ten kov s hlinikom, vsak uvidis.. kua sprav to aspon tak aby si s tym aspon tych 9km mohol chodit za holkou, kym kupis novy motor..
keby som ja mal holku tak blizko tak to auto nepredavam, na tu trasu by mi stacilo bez problemov.. ja som bol za nou je to 20km tam 20spat, a ani sa mi riadne nezahrial, nie este prehrial.. 8-[
ty vole, tolko prispevkov som tu nemal este asi nikdy..
hm.. dobre kamo, asi je cas zalozit si svoj pribeh.. ja som zvedavy ako budes na nom pokracovat, ked nieco bude treba z dielov, ozvi sa, pomozem, pokial budem moct a vediet aj s robotou.. ako uz chces.. dem sa na to vyspat..
.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných