... všetko o BMW ...
Euix napísal:ak mi niekto zoženie druhý motor do a mi ho aj príde spraviť do 250 euro tak si ho nechám
dodoIPD napísal:si to zozen sam co to je problem? si tu na fore, mas tu baaga ktory taky motor urcite ma . Pocitaj 150-200e motor + 150e robota .
Euix napísal:pozri na hlave je sthaný závit pod termostatom, celý motor je od oleja, vytláča olej kade tade po výku .... a je to tam akosi divoko cele pozapájané, ale ak to niekto vie spraviť aby to proste šlo ešte aspom 10 000km bez poruchy tak sem sním ...... tých 200€ ešte do toho vrazím ... aby to bolo pojazdné ! a fakt proti Petrovi nič nemám je to do pohody chalanisko človek na pravom mieste podla mna, mrzol koli mne a trepal sa sem .... v čom ho obdivujem ..... len ma seire že musím aj ja rano na MHD mrznuť ked mam auto
Euix napísal:veď ja ťa z ničoho neobvinujem viem do čoho som šiel, len som si myslel že to aspom chvílku povozí za taký peniaz sa nemôžem sťažovať ...... si človek na mieste, za ten čas si mi celkom sadol .... takže nieje očom niesi jediný človek čo je nasranýneboj sa .....
Euix napísal:myslel som ten motor :-) aby nakrutil aspom ešte 10 000 km :-)
nepomôže na tú hlavu nejaká takato sranda ?? .....
http://www.kim-tec.sk/katalog/tekuty-kov/
a vysvetlí mi stále prečo sa to zahrieva a tlakuje hadice ???
ako zistím že tam tá hlava zase nepraskla ??
Euix napísal:ok ok ..... dúfam že to ten tekutý kov spraví ..... ked to budem dávať robiť tak radšej už nejakému mechanikovi ..... len ako to odviezť domov a nezavariť :-)
tak sa teda snaž to odhlasiť na mna a zaslať papiere , aby som stým autom mohol hýbať ... a dať to niekomu spraviť ach jajchalani chalani .... na všetko ma prehovoríte dať dotoho peniaze ... len si musím zohnať nejaku cihlu alebo najsť staru niekde pod autom v aute ....