... všetko o BMW ...
ErziE30 napísal:takze peto ako si spokojny funguje to?
xtreme napísal:jj, je to lepsie.. cez tu hadicu asi nasavalo vzduch, preto to neslo, ci?
myslim ze by tomu este neuskodilo pridat trochu nafty, tym predvstrekom, ale ja to robit nechcem uz.. radsej nech to ma o trosku slabsi vykon, ale lepsiu spolahlivost..
erzi, ako zistim ci to je to ulozenie kardanu? to je vec co ma dost stve, rozmyslam ze by som to este spravil..
a si ma celkom naockoval s tou e30tkou.. normalne rozmyslam ze sa skocim na nu pozriet, a ked predam moje, tak ju vezmem.. isto to bude lepsia volba ako lada, felda ci forman.. teda uvidime v akom bude stave..
ErziE30 napísal:peto to je jasna vec ako to zistis no nijako viem ze to je urvite ono skus zdvihnut auto zhodit ten plech co je pod kardanom a uvidis alebo ked to budes mat zhodene mi zavolaj a ja sa dobehnem kuknut na to v akom to je stave a uvidime...
jasne ze e30 je dobra volba mame na to kopec veci a vsetko je to jednoduche a urcite lepsie ako felda forman lada ci nejake ina ceskoslovenska pitchovina
ErziE30 napísal:a ci to bolo v hadici to je jednoznacne ze he
sak sam si citil ked sme to spravili co to povedalo
a dalsia vec ze mozes sa na mna vzdy spolahnut spravime vsetko ja sa teda aspom snazim treba sa vela ucit ale ako sa hovori nemozne na pockanie a zazraky do 3och dni
xtreme napísal:hm.. dobre, kuknem to.. keby to bola otazka 20tich eur, tak to by som dal jednoznacne este spravit. nech je o starost menej na tom aute..kokos, normalne mi je luto.. keby som ho ja kupil v takomto stave, ako je teraz, tak uz je z toho cukrik, alebo buracka..
este par veci vymenit a aveto jazdi..
a na tu prevodovku co mi sla trojka cez zuby, tak mino vravel ze by mozno stacilo olej vymenit. vies, bohvie kedy sa tam menil naposledy.. co ty na to? samozrejme tu spojku by som este spravil, ked uz budem pod autom, mozno ze to len ta spojka robi.. uvidime..
ErziE30 napísal:olej by bol veru fajn vacsinou sa to da a niekedy to aj pomoze
ErziE30 napísal:ale ked to predavas tak ser na to kamosko
Cosmo napísal:Vymenit olej v prevodovke je otazka 14 euro :) a mne osobne to dost pomohlo a citim to :)