... všetko o BMW ...
Patrik330 napísal:Nazdar velmi sa mi paci tvoje..auto..je to krasavec..prepac za blbu otazku..za kolko e-cok si kupyl.??
limon4 napísal:no myslim si,ze pre tento krat by to ,mohla byt celkom kvalitne odvedena praca...postup bol ,ze som :
1. maly ocelovy kartac na vrtacke zdavil brzdice vsetkej starej farby a hrdze...
2. prebrusil som aj okraje kotucov, vonkajsi okraj bol od hrdze a na vnutornom okraji bol nejaky zvlastny povlak...nieco ako sol+necistota z platnicek zapecene do cca 1mm vrstvy. prebrusenim to vsetko zislo dolu a kotuce maju look ako nove,,,(aj tak sa idu vo velmi kratkej dobe menit za nove)
3. velmi dokladne oblepenie kotucov a vsetkeho naokolo,hm velmi dobre posluzila taska z nemenovaneho supermarketu...![]()
4. no kedze predtym som to robil hurasystemom,tak som nastriekal takmer vsetko(nie kotuce nemyslim), tu pruzinku co tam mame tieztakze som ju teraz dal dolu a vybrusil a vylestil...
5. odmastil zacal so striekanim, skoro jeden velky sprej na napravu...takze su tam cca 3-4 vrstvy.
po kazdom nastreku som dopomahal susit fenom aby to nestekalo...
tak cas ukaze kvalitu nastreku no snat to prezije zimu
limon4 napísal:takze som sa rozhodol,ze ho predam... chcem presadnut do benzinu...
limon4 napísal:ja to robim ako hobby... a az tolko som dotoho nevrazil... no najvacšia investicia boli kolesa a tie predam iba po dohode ...bo ako vsetci vedia...su uplne nove......
no ako som napisal,auto nechcem predat za kazdu cenu, bo viem v akom ja stave a vybave a inak teraz tam este nieco pribudlo do interieru foto pridu...
to,ze ho chcem predat,to zato,ze ma mrte laka e90 330i alebo nejaka zanovsia e46 cca 2004 coupe samozrejme,ze 330i,no e90 by som chcel sedan... neviem preco .. na e90 by som šupol nejake fajne "19" nieco s vyfukom filter a potom iba styling...
ale ak toto nepredam,tak nebudem plakat do vankusa doma,ze uz ho nechcem to sa nebojte...hi stale som s nim spokojny...iba ma laka benzin bo uz nejazdim tolko ,ako ked som ho kupil...