Streda, 3. Decembra 2008, 22:28
tak som si potom povedal idem do toho,,,skusim to!! zacal som hladat nieco na nete...z de! slovenskemu trhu som trosku prestal doverovat,,, hladal som 320D,,, chcel som uz to nechat na odbornika,(dvorny auto mechanik) a neunahlit sa,,, stale ma prehovaralna 330 d ,ze ked uz,,, nejak sa mi to nezdalo,,ze bude velka spotreba a tak,, no dal som sa ukecat,,, nahovorit a obzeral som sa po niecom 3.litrovom,,, bol som nateseny ako male decko ,ked som kazdy den hladal moj sen a vedel som,ze jeden bude moj,,, bola to hotova vec,,,iba otazka bola ? ktory!?!
a potom som ho zbadal,,,bola to laska na prvy pohlad,,, take ,alebo,ziadne,,,stal tam ON meeho srdce sampion,,, B M W 330 d r.v.koniec roka 2002 135 kw strieborny sip,,, M-paket full od M-podvozku,,cez M sedacky imitacia karbonu M-prahy M- narazniky telefon navi,vyhrievanie na zadku,,, M-kolesa "17",,,bola to uz iba vec zajednania a zamenenia euriciek a hajde houuuu,,,cesta do munchenu do srdca BMW tam namna cakalo,,,uz cesta domov a prva jazda bola eufooooria,,,no predsa moje prve BMW 140KM/h celou cestou domov a spotreba 5.9l na 100,,, tam sa moj strach zo spotreby rozplynul,,,
-
Prílohy
-

- car 1.jpg (253.2 KiB) 5871 zobrazení
Naposledy upravil/-a
limon4 v Nedeľa, 11. Januára 2009, 22:42, upravené celkom 2 krát.