takze od nedele je prezuté pockam na lepsie pocasie a urobim nejake fotos... no jazdne vlastnosti ... je to ine auto sa chova istejsie... hlavne tvrdsie
no to sa dalo cakat ze to bude tvrdsie, preto ja chcem ostat na 17 aj v lete, nase cesty su proste katastrofalne...
A ja prejsť z 18 prechádzam na 17tky - sorry za OT
Inak auto veľmi pekné, za takým sa vždy rád otočím.Aj tie predošlé disky boli pekné, na to že sú to 17tky vyzerajú na týchto autách dosť dobre. Ako tu už niekto spomínal som ani ja moc striebornú farbu nemusel, ale páči sa mi to čím ďalej tým viac, hlavne na tom nie je všetko tak vidieť ako na mojom čienom
nooo... ja sice pisem,ze je to tvrdsie!ale nepisem,ze je to horsie .splnilo to moje ocakavania,poviem vam viac som sa toho obaval,ake to bude este na tom //M podvozku... je to uzastne sedi to ako "hovado"(kludne by predok mohol byt este o 1-2cm nizsie,ale to by uz bolo asi na hrane..viem si predstavit,ze dalsie auticko co pride ,ak pride nejaka(e90-92)bude na "19"+sport podvozok
dobry den priatelia tak tu su nejake slubene foto ... tieto foto vznikli uuplnou nahodou..siel som urobit nejake foto (single) a cestou som stretol takehoto "braceka" ,ktoreho som mimochodom vobec nepoznal..dal sa nahovorit a vzniklo toto posudte sami