yno, kedze sa auticko troska skraslilo, povedal som si, ze je nacase vymenit aj znacenia - 530d islo dole pri lakovani a pravdepodobne sa uz pouzit nebude dat, na druhu stranu par hohotov to asi strasne vzrusovalo a museli si ma na dialnici obehnut, nasledne nato mi dali brzdy, takze dakujem, neprosim takych geniov, snad ciastocne eliminujem.
kupili sa 2 origo znaky, avsak kedze som strasne velmi expert ktory kupuje a az tak cekuje, kupil som 68m na zadnu kapotu, ak by niekto mal zaujem o jeden, nieje problem posunut (btw je to origo bmw)
podla grafu brzdy ktory som tu zavesil tak 2 tyzdne dozadu, je vidno, ze vykon auta je brutalne prepadnuty do 2500rpm, bolo mi jasne, ze na vine je turbo, no nejak nebol cas nic riesit, dnes som otvoril kapotu a hla, do 30sekund som mal diagnostikovany problem (pre neznalych - ta hadicka ktora je vodorovne ma byt pripojena do toho zvonceka - VAC ventilu na turbe)
rovnako vyzerala hadicka na oboch koncoch a taktiez aj ta druha co ide z ventilu do zasobnika (alebo naopak, kto ako to berie)
kedze som to riesil uz 3. krat, prestava ma to bavit, aku hadicku mam kupit? mam pocit, ze tato je nedostatocna, popripade teplom velmi degraduje jej pruznost a nasledne sa lame/praska
samozrejme, ze aj start hned lepsie znel a turbo bolo hned pocut, predpokladam, ze to bude teraz aj lepsie brzdit, pretoze posilovac nemal dostatok podtlaku aby stlacal piest.