tak
vcera pridem domov, potesila ma nejaka posta ktora ma cakala na vchode, dosli mi krytky na kolesa, kedze pri experimentovani minuly rok som zle zalozil pruzinku do krytky a tu nasledne stratil, ostatne 3 tiez uz neboli najlepsie natom tak sa objednavali rovno vsetky 4, origo BBS teile

nasledne moja radost isla prudko dole, pridem k autu a tam ma caka skrabanec jak rit
a o chvilku som nasiel aj toto
cize ked dojdem domov pojdem pozdravit susedovho fagana, ktory sa chcel vopchat medzi auto a murik s bicyklom, este som ho aj videl ako tam vystraja, len som si myslel, ze sa decka hraju na skryvacku, akurat som vyberal Xko z dvora, keby som bol vedel, tak mu ten bicykel zrazim

, co uz, ide sa lakovat, mu podakujem, za 2 tyzdne tolko vychladnem

tu uz sme u pana chirurga - odbornika na plasticke operacie, odstrojuju sa niektore detaily ako napriklad podblatniky, aby sa mohli napravit skody po dalsom (ne)vodicovi, ktory nevidel e39 v spetaku a ohol blatnik
odstojoval sa aj spetak, kedze na krytke nejake skrabance uz boli a ad 2 som minuly rok si meral sily so spetakom oktavky dalsieho vodica ktory parkuje 20cm od obrubnika (moj sa zavrel, jeho ostal v levitujucej polohe)
no a tuna hla uz odstrojena prdel, bude sa opravovat aj zadna kapota ktora je slabostou kazdej e39, snad som to stihol este v hodine H
a tu aj s "kuskom" ktory dala dole vapka (okrem ineho som strhol aj znak bmw), pripravene na vycinanie pana L
docasny sklad dielov
takze po lakovani sa opravuje polamana kabelaz, domontovava sa cuvacia kamera a kupuje sa nova plastovacka, kedze to ako to je uchytavane, musel vymysliet vyherca talentmanie