michaltt, ee neplati, vymenil som turbo, poservisoval a momentalne vidis ako to vyzera

, hlavu v smutnku som z toho nemal, som v tomto realista, co som ho mal predat ked mi odislo turbo? hladal som alternativy to ano, ci nahodou nekupim lacnejsie nejake turbo po repase, na druhu stranu, bolo naozaj repasovane? takto mam este zaruku pol roka nanho a ako mi povedal sam mechanik, nech mu dam nazrat, ked ma odijst, odijde a vyreklamujeme

.
baworo - nie, nem kubatury, to su oznacenia fotakov zo stajne canon.
vcera som si dokurvil predny naraznik, vyliezol som na obrubnik a pri cuvani mi aj vyskocil z praveho uchytu, nemam chut ani cas to teraz riesit. cez tyzden by mi mohla dojst krytka na vlecne oko, tak asi vyberiem aj listy a dam to laknut zaroven aj s cuvacimi senzorymi nech to tak nekrici, nasledne to dopasujem, co ma ale serie esete viac su tie male podblatniky ktore som nedavno menil, nedosruboval som jednu sponku na oboch a teraz mam okusany plast na nich, do <> aj s bavariou a ich ultrarychlimi sluzbami.
btw napichol som si auto a toto su hodnoty, vstrekov - bmw neodporuca viac ako hodnotu 5, iny zdroj mi povedal, ze hodnoty nad 1,5 uz by som si mal vsimat, takze mam pocit, ze celkom dobre som natom :)