Dnes sme si dali kolo 2 zdokonalovania
Na zaciatok som vymenil plast nad pedalmi, kedze ten stary tam poskakoval ako policajt ktoremu nezastavite. Problem bol akurat ten, ze darca bol automat, cize trebalo vyrobit jednu dieru naviac. Troska trvalo, ale rozne noze, klieste a podobne srandy napomohli, pre dokonalost som este musel zbehnut do stavebnik pre smirgel, najjemnejsi mali 150, velku trzbu som im nespravil s jednym listom

. Zjemnil som s nim hrany, takze treba sa nato zapozerat a clovek si vsimne, ze to nieje az take origo.
Nakoniec som to este prebehol V&R a dostalo to nadych noveho dielu :).
old vs new

new

Pokracovalo sa vymenou madla na laktovke, kedze to stare osuchane ma iritovalo, kupil som ho dost davno, este ked som opravoval turbo, no vtedy som to nestihol urobit. Taktiez pri tejto prilezitosti som chcel vybrat zasobnik na kazety a nahradit ho tym malim odkladacim priestorom ktory sa tam da namiesto neho supnut. Chvilku trvalo pokial som nato prisiel ako to cele rozobrat - drzi to spolu 5 srub, 2 su pod laktovkou, 2 su pri saltpake a jedna je pod tlacidlom vystraznych. Potom to uz len vytiahnut - obrazkovy navod mam na prvej strane. Inac som necakal, ze pod laktovkou a stredovym panelom bude take svinstvo, este ze mam vysavac po ruke :).
povodny stav

vybuch

Samozrejme vsetko sa cistilo V&R hned pri demontazi, zadny fukar som zdetailoval vatickami do ucha, fakt strasny kentus z toho siel

done

repete z minula, kvalitnejsia foto novych tlacidiel klimy

este mam dalsiu drobnost, avsak v bavarii si davaju na cas, takze zatim nic z toho.