Done list
-obute zimaky 16"
-vymenene brzdove platnicky predne
-opravena roletka v kufry
-nakablovany tv-modul ku vodicovi
--------------------------------------------------------------------
12 hodin makacky (ono sa tam robilo este daco, ale to je nepodstatne)
Kedze vcera sme popijali, mam problem so spanim a tak som rano buntosil od 6:30. Pripravil som si zimne 16", kedze boli spinave, chcel som ich umyt, avsak zamrzla mi H2O v hadici, tak sup s hadicou ku kotlu nech sa roztopi. Tak som zacal rozoberat auto - kupil som si AV kabel ku tv-modulu, ze si ho vyvediem niekde ku vodicovi. Po tom co som nemal uz nic v kufry, zadna sedacka vyzerala jak po vybuchu a predna tiez uz nebola na svojom mieste, sa mi zasekol stredny pas takze som s nim mal iste problemy. Avsak zakablovat sa mi vcelku podarilo, bohuzial ma zastihla tma takze nie vsetko mam dokonale poskladane, taktiez dokumentacia nahovno.
Po rozmrznuti vody, som vyumyval kolesa, naimpregnoval gumy a v mojej sprostej makovici skrsol uzasny napad vymenit dosticky, takze pri 244100 som vymenil ate ceramic na predok, lebo sa mi rozhodne nechcelo robit niekedy v january/february, kedze senzor je este skoro cely ( troska som z neho ulomil, no nesvieti este). Nainstaloval som aj sponky do naraznika, takze konecne uz drzi ako tak na svojom mieste (za posledny tyzden som ho chytol asi 8 krat o obrubnik, uzasne stastie). Podarilo sa mi akosi zlomit malu golu

, odpadol mi ten fras na prepinanie smerov.
Okrem ineho sa mi podarilo opravit aj roletku, uz nepada dole, staci nato 3mm vrtak a 2 stolarske kolicky na policky. Vyvrtal som na mieste povodnych "pipikov" dierky, zapichol tam kolicky a zmontoval do povodneho tvaru, teraz, kedze sa uz nepretaca ticka, stoji ten posledny diel pekne rovno, ako chlap po viagre :).
Bol som sa previest a pocity - auto sa sprava ako lod, pri slalome to plave ako svina, uz to niesu 18" kde to "sedi", avsak nerovnosti to ma v <>. brzdy, nevismol som si, zeby to brzdilo nejak inac, proste prijemne brzdenie, tak ako ma fungovat. Za 3km skusobnu jazdu, sa mi skoro uplne zohrialo auto, to webasto je uzasna vec - konecne v stredu mi ho namontovali. Bohuzial nefunguje mi spinanie cez dialkove. Je tam dotiahnuty nejaky neorigo drat a vedie niekde pod pristrojovku, tam sa mi straca, neviem vybrat panel klimy a uz vonkocnom nemam sajnu co ho ma spinat.