... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Dobre sme to vymysleli. Nemas za co.
[posli 400ecka]
//MPower napísal:Karbonové idú normálne iba do M5. Do obyčajnej 5er asi len cez individual.:D jaky obchodník
Inak to matne drevo sa mi luba veľmi (oveľa krajšie ako lakované čo som mal v F01), ale Mexican ma asi pravdu drevo a Mpaket nejde moc spolu, aj keď v X6 (čo som mal doma) sa mi to veľmo páčilo aj keď bola v pakete. Mexican a nad carbon lištami si nerozmýšľal či tam už je iná cena? Asi lepšie jak hliník nie?
Maco napísal:koza super, ja hlinik nemusim, ved to som ti pisau, ja bych tam rovno pacol to leskle tmave drevo k tej kozi ale je to preca tvoje auto. A milionkrat lepsie ako nudna cierna vsade. Kedy cca ocakavas vyrobu?
Miloss, bratislavsky dealer vyhral spomedzi vsetkych europskych BMW dealerov v kategorii luxusne vozidla co sa tyka predajov, takze to ze by pre slovaka nieco nevyrobili tu asi moc neplati, staci mat prachy a sicko bude.
Maco napísal:Boha tieto maloobjemove automibilky su dake rychle, to len skoda sa caka 6-9mesiacov
Maco napísal:Nuž tak ale Mexikánec mal asi špeciálnejšiu ponuku s Alcantarou na komfortných sedačkáchkoza super, ja hlinik nemusim, ved to som ti pisau, ja bych tam rovno pacol to leskle tmave drevo k tej kozi ale je to preca tvoje auto. A milionkrat lepsie ako nudna cierna vsade. Kedy cca ocakavas vyrobu?
Miloss, bratislavsky dealer vyhral spomedzi vsetkych europskych BMW dealerov v kategorii luxusne vozidla co sa tyka predajov, takze to ze by pre slovaka nieco nevyrobili tu asi moc neplati, staci mat prachy a sicko bude.