Trošku to tu oživím.
Odkedy som podpísal objednávku, tak som systematicky dlhú dobu ešte rozmýšlal čo zmeniť na konfigurácii auta pokiaľ sa ešte dá. Takže do výbavy pribudli asi 4 položky, ktoré som pôvodne považoval za zbytočné
No a hlavne som zmenil vzhľad interiéru. Pôvodne som mal v pláne objednávať auto bez empaketu a ako interiérové lišty som mal nakonfigurované matné drevo. Jednak kvôli tomu že som nechcel žiadne lišty, ktoré sú lesklé ale hlavne najlepšie pasovalo ku svetlej koške, ktorú som tam chcel mať.
Empaket som do výbavy pridal iba tak narýchlo (asi 2 dni pred podpisovaním objednávky), ale postupom času mi začalo vŕtať v hlave, že na jednej strane od von spravím auto čo najšportovejšie, ale na druhej strane od dnu až tak úplne športové nebude, lebo drevo. Možno u Mercedesu, Jaguaru prípadne Range Roveru by mi to nevadilo, ale stále som sa nevedel stotožniť s kombináciou empaket vonku a drevo vnútri. Skrátka hliník mi pripadal trochu modernejšie a športovejšie. Takže matné drevené lišty som nakoniec nahradil hliníkovými vzorovanými (štandardné lišty pre empaket). Keďže ale kombinácia hliník a svetlá koška sa mi nepáčila, tak som zmenil košku na tmavohnedú. Pasovala by samozrejme aj čierna, ale ako som niekoľko strán dozadu písal, komplet celý čierny interiér mi pripadá nudný (mám teraz v OOOO a mal som už v minulosti v 2 ďalších autách). Celkovo som sa s tou hliníkovo-hnedou kombináciou nechal inšpirovať fotkami na internetoch a vo finále by to malo vyzerať takto nejako:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11
Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.