... všetko o BMW ...
Lipo69 napísal:wtf tym hlinikom si to dojebau, ale ak sa to tebe paci tak nech ti boh zehna :)
Milosss napísal:A kombínacia tých komfortov s Alcantarou sa nedá ani cez Individual program? Či by to vyšlo nekresťanské peniaze za obyčajnú Alcantaru a tak radšej kožka?
Milosss napísal:Rozhodol som sa, že dvihnem telefén a zavolám predajcovi a budem to vedieť hneď.Ak sa spýtaš a dá ti ponuku, daj ju aj potom sem, zaujíma ma, či také niečo ide a ak áno, tak koľko to vychádza. Nemyslím si však, žeby to bolo pre BMW problém, len tá cena...
voMacK napísal:A ten M-paket si tam teda nehau, hej?
mexican napísal:Ono asi veľa ľudí na Sk si nejaké špeci kombinácie Indivindi nedáva, preto to možno ani nebudú riešiť.Rozhodol som sa, že dvihnem telefén a zavolám predajcovi a budem to vedieť hneď.
Vyjadril sa tak, že nevie o žiadnej štandardnej možnosti dať alcantaru na komfortné sedačke a ani nikde sa s tým nestretol, že by niekto takú kombináciu v aute od výroby mal. Mohol by síce poslať nejaký dopyt do Mníchova, ale že nech sa pripravím na to, že tá cena by bola taká, že by som sa z toho posral.
Takže asi jediná možnosť by bolo dať si to niekde na zakázku prečalúniť.
Medzi rečou som sa opýtal na status môjho auta a bolo mi povedané že už je auto v takom stave, že sa nedajú robiť žiadne zmeny.
A opýtal som sa aj na fabriku kde sa bude auto robiť, keďže pár strán dozadu tu padla taká otázka.
Bude sa teda robiť v Dingolfingu.