... všetko o BMW ...
Bikemann napísal:Potom naco si vsetci na klube kupuju pekne velke kolesa? Preto ze sa na auto pozeraju 99% z vnutra?![]()
![]()
![]()
Maco napísal:=D>![]()
![]()
mexican napísal:
Je jedna kategória ľudí, ktorí si kupujú veľké, široké disky kvôli tomu že chodia napr. na okruh a majú to kvôli jazdným vlastnostiam
Druhá kategória sú onanisti, pre ktorých je ich auto modla, čačkajú si ho a neváhaj zadĺžiť seba, svoju rodinu a kúpiť si to auto na hypotéku, prípadne sa doň úplne presťahujú.
Tretia kategória sú kaperi čo si kúpia rozjebanú pajtu a myslia sú akí su kaperi s veľkými diskami. Do tejto kategórie sa dajú zaradiť v podstate všetci úchyláci, ktorí tie disky kupujú nie pre seba ale pre druhých, t.j. hlavne aby autom zapôsobili na druhých.
Myslím, že tu na klube je minimum zástupcov prvej kategórie a najväčšie zsastúpenie majú 2 a 3.
Samozrejme existujú ešte aj ľudia mimo týchto kategórií, ktorí uvažujú triezvo a racionálne a veľkosť diskov nepreháňajú, prípadne majú úplne vpiči a jazdia celý čas na najmenších možných aké sa na auto dajú dať.
revenge napísal:
Ty mas kolko rokov kamarat typujem ta tak na 72 +- zato ze nie si ochotny investovat do niečoho čo ma niekto iny ako konicek a ma radost s toho ako auto vyzera je tvoj problem.
Ale na slovensku su proste obmedzeny ludia...
//MPower napísal:Tu F10 oproti A6 pekne nalozili az ma clovek pocit ze je A6 o 2 tr. lepsie auto :) ale videl som aj videotest a tam necakane trafil jamu v A6 a pocas natacania zacal picovat jak je to hrozne tvrde![]()
http://www.autoweb.cz/audi-a6-3-0-tdi-q ... 0d-xdrive/
jararak napísal:hmm chlapik si kupi auto za +- 80 litrov ktore sa mu nelubi tak si kupi druhe take a iny chlapik mu ide nadavat do obmedzenov, lebo nemal natom spravne kolesa, zauijmave, dost velmi.
germancars napísal:praveze to napisal velmi trefne a uz len podla tohto prispevku vidno , ze je jeden z mala ludi na bmwklube co nema v hlave nasrate