... všetko o BMW ...
bruno75 napísal:1) provnavane E60 530xd LCI 173 kW (2007) vs. Audi A6 3.0TDI quattro 180 kW (2014)
bruno75 napísal:2) generacny rozdiel x-drive vs. quattro
3) rozdiel 6-st. hydromenic vs. 7-st. dvojspojka
bruno75 napísal:4) OOOO mala cast stopy v cerstvom snehu, zatialco E60 isla obe jazdy po ujazdenom / ciastocne zladovatelom snehu
bruno75 napísal:relevantny test je mozne urobit len s autom tej istej generacie a vykonu , t.j. s F10/11 530xd - Matus, buducu zimu si to mozes s mexikanom rozdat...![]()
mexican napísal:...
mexican napísal:Predpokladám, že budúcu zimu prídeš na šprinty v tom istom šerbli, tak čo si od toho sľubuješ?
mexican napísal:
Je jedna kategória ľudí, ktorí si kupujú veľké, široké disky kvôli tomu že chodia napr. na okruh a majú to kvôli jazdným vlastnostiam
Druhá kategória sú onanisti, pre ktorých je ich auto modla, čačkajú si ho a neváhaj zadĺžiť seba, svoju rodinu a kúpiť si to auto na hypotéku, prípadne sa doň úplne presťahujú.
Tretia kategória sú kaperi čo si kúpia rozjebanú pajtu a myslia sú akí su kaperi s veľkými diskami. Do tejto kategórie sa dajú zaradiť v podstate všetci úchyláci, ktorí tie disky kupujú nie pre seba ale pre druhých, t.j. hlavne aby autom zapôsobili na druhých.
Myslím, že tu na klube je minimum zástupcov prvej kategórie a najväčšie zsastúpenie majú 2 a 3.
Samozrejme existujú ešte aj ľudia mimo týchto kategórií, ktorí uvažujú triezvo a racionálne a veľkosť diskov nepreháňajú, prípadne majú úplne vpiči a jazdia celý čas na najmenších možných aké sa na auto dajú dať.
mexican napísal:Každý má fpiči niečo iné.
Ja mám zase fpiči zimné kolesá a mudrlantov a nemyslím si, že by som zrovna kvôli tomu mal obmedzený rozhľad.
mexican napísal:Prečítaj si ešte raz ten môj príspevok, ktorý si citoval. Na konci píšem, že existujú aj ľudia mimo týchto kategórií.
Bikemann napísal:Predstav si rozmyslam triezvo a racionalne a jazdim 20tky celorocne....
Esence napísal:By ma zaujímalo kde patrím ja podľa obdobných tabuľkových pre mňa nezmyselných tried ... Resp. stará E38 s archaickým podvozkom (nemyslím vek podvozku ale technológia kedy bol vytvorený "podvozok" !)... Jednoducho tlmič z nového MB triedy S stlmí ďaleko VIAC a lepšie ako nový (priamo od BMW) Nivo tlmič z E38. Proste tu nejde o novosť daného tovaru ktorý porovnávam ale o fakt, kedy bola daná technológia daného tlmiča vytvorená a na čom. Materiál je tiež ďalším dôležitým faktorom.
Takže ak mám na E38 r16 som si istý, že u F01 môžem mať aj R19 a bude to ďaleko pohodlnejšie. To je proste FAKT ! ... Takže ak viem že E38 je zastaralá v rámci technológie ale mám tam balónové R16 som KKT lebo mám balóny ? a len čo presadnem do F01 kde je (momentálne) R18 som ešte väčší KKT lebo mám R18 na našé cesty ? ... Toto by ma zaujímalo ako sa dá definovať sorta ľudí na základe faktu aký rozmer kolies/ diskov používajú ...
Toto bol len príklad ktorý viem reálne zhodnotiť lebo sa ma týka.
Takže ak nechcem byť za vola treba vlastne aké disky ? balóny su pre kktov R19 /20 atď sú tiež pre kktov tak to teda musím pouvažovať nad R13 či ako ? ...
mexican napísal:
Tak si si vlastne sám odpovedal na svoju otázku.