Dnešným dňom bola prvá fáza upgrade audio systému ukončená.
Boli použité nasledovné materiály
- Sada Hertz Space K8 - obsahuje 8" stredobasy, výškové repro a vyhýbky
- 1 pár Hertz HL 70
Stredobasy zo sady Space K8 sa namontovali pod predné sedačky.
Vyhýbky ktoré boli pôvodne naladené na kombináciu stredobasu s výškáčom sa upravili tak aby rozdelovali signál medzi 7cm stred vo dverách a výškač.
Výškače sa umiestnili do rohov predných dverí. Pred montážou som si kúpil dva tie trojuholníčky v ktorých sú výškače namontované a vyrobilo sa custom made uchytenie repráčikov tak, aby boli nasmerované viac do kabíny a nie ku šaltrpáke kam smerovali od výroby.
Na stredy sa vyrobila podložka, aby sa dali uhcytiť na miesto pôvodných repro. Na rozdiel od E6x je v F1x dosť malá hĺbka na montáž stredových repro, tak sa použili repro so 7cm priemerom, ktoré majú aj nižšiu montážnu hĺbku.
Na záver sa odpojil reproduktor v strede palubnej dosky, ktoré to celé iba kazil.
Výsledné dojmy sú nasledovné.
Zahuhlaný a zatienený zvuk "Hifi systému" sa podel preč. Namiesto neho sú pekné zreteľné tóny v celom spektre. Niečo tomu však ešte chýba a zrejme by tomu pomohla ešte aj výmena zosilňovača, ale to si odkladám na neskôr. Eventuálne by sa mohli ešte vymeniť aj repráky na strope kufra, prípadne dorobiť subwoofer.
Po výmene všetkých predných repro mám pocit, že je slabšie počuť pípanie predného PDC. Možno to súvisí s odpojením stredového repro na palubnej doske, alebo s tým že nainštalovené repráky majú nižšiu citlivosť než pôvodné a zvuk PDC bol nastavený na nejakú konštantnú hlasitosť, ktorá bola prispôsobená sériovým reproduktorom.
Z príležitosti rozoberania dverí a sedačiek som rozobral aj stredovú konzolu, lebo som mal drobný problém s krytom držiaku na poháre, ktorý sa zasekával. Podarilo sa mi nájsť miesto, na ktorom sa to zasekáva, ale problém som neodstránil

Pri najbližšej príležitosti si to nechám odstrániť v rámci záruky v servise.
Kvôli jednomu čurákovi zo susednej garáže, ktorému sme zavadzali vo výjazde sa mi nedopatrením podarilo odpojiť konektor od spolujazdcovej sedačky, kým bolo auto v pohotovostnom režime, za čo sa mi auto odvďačilo pravidelným pičungom, že je problém s airbagom (ten je integrovaný v sedačke). Takže narýchlo som musel pozháňať niekoho, kto mi vie vymazať chybu z pamäti, lebo počúvať gong po každom naštartovaní, potvrdzovať chybové hlásenie na iDrive a čumieť na kontrolku a chybové hlásenie na budíkoch, na to som nemal moc chuti.