Tak News konecne papiere hotove a oprava s amoze zacat auto je uz na servise a kedze som od zajtra do 27meho het tak tam bude tuto dobu navrat auta bude v big style. To znamena žiadne maličkosti čo mne prekažaju. Auto v 100% stave a nova STK EK. Už tobude ciet len nove zadne gumke
Mellissimo
E36 M3 Coupe mugello rot E46 330D touring schwartz - EX E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX
Zoznam opráv a nedostatkov :) Tak na poslednom servuse sa poriesilo skoro vsetko:
Predny narazník a maska striekane Vymena plastov nasavača na brzdu Stift na lavom uchýte tlmiča Premazanie mechanizmu okien vypodložkovanie hlinikového plechu nad výfukom vytepovaný interiér pretesnenie vrchu motora Pravá smerovka predná Nová STK a EM kontrola
Faktúra za plasty a striekanie 576Euro ostatok bol za 180Euro
Ešte doriešit Kontrolka bag nejaká drobnosť bo bag vypadá v poho Stropnica sa odliepa treba čaluníka
Môj odhad cca 60 Euro investícia :)
Mellissimo
E36 M3 Coupe mugello rot E46 330D touring schwartz - EX E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX
To staci len troska pohnut a je to a kapota len tien nic insie Toto by som neriesil Dostat nedostal love za to to je dilema Kazdopadne sa uvidi ako vzdy vravim. Patres co sa skeris
Mellissimo