http://imageshack.us/photo/my-images/528/dsc0088m.jpg/ Tak to je ona a chlap ju predava za priblizne 9500euro tak to celkom sedelo. No uvazujem chcem zmenu atakato sranda na zabavku X5je pre starych ? Ani nie tod len uvaha este zvazujem co ako
Mellissimo
E36 M3 Coupe mugello rot E46 330D touring schwartz - EX E36 325i Coupe moreagrün metallic - EX
jop viem ktora to je predava sa na ceskom bmwklube ako vyzera zachovalo aj pekne... ale aj tak ked nemas rodinu ze to musis rozvazat... co ja viem taky kolos musi byt aj nudny na jazdenie... a ani nechcem vediet co na to stoja pneumatiky asi preto su tie auta take lacne... radsej 5ku :)
JA ... urcite nie!... je to tvoja vec no ... aj jazda aj vzhlad aj krasa ... to vsetko je na E36 ... mne s aosobne tato X5 velmi paci ale po facelifte... ja by som sa asi uz nikdy nevzdal cupečka a kupil by som si auto navyše...
BMW E46 320Ci BMW E39 525dA Touring /EX/ BMW E36 318ti /EX/
To je tak zmena je zivot mam ra svoje coupe ale cem poskusat nieco dalsie. Radsej by so E65 ale aj X5 je fajn na skus
hlavne vela stastia pri vybere a hlavne neh si ty spokojny! to je najdolezitejsie ... a ked uz to nove budes mat tak von s nim a pekne dalsi pribeh... :) Drzim palce
BMW E46 320Ci BMW E39 525dA Touring /EX/ BMW E36 318ti /EX/