Po mesiaci "opadli emócie" a vyzerá to, že 130i zostane stále u mňa

Príliš veľa sa toho nezmenilo, akurát som prišiel nato, že mi nejde zadný ostrekovač. Tak som to rozobral a zistil, že chyba je v tej malunkej tryske, našťastie som ju len vyčistil a opäť to ide. Riadiacu jednotku na natáčanie svetiel už mám objednanú, potom ak sa opäť nič nepokazí, už dúfam vymením to servo, ktoré stále slzí (nič divoké, na jedna nádržka na cca. 1500km, ale nech je to OK). A od apríla by som rád pozrel nejaké tie letné gumy a kolesá.
Snáď nebude nikomu vadiť, keď sem občas pridám aj nejaké novinky ohľadom našej W124 (staršie foto
tu), ktorá je takisto viac v garáži, ako na cestách a je to čisto leštenka

Snažíme sa ju priblížiť čo najviac k pôvodnému stavu. Ešte v novembri som dal komplet vyčistiť interiér, preleštiť drevo a odstrániť škrabance na ňom (ktoré sa dali). No a od minulého týždňa je v aute nová a poriadna 100Ah veľká baterka (pôvodná malá 64Ah bola po mesiaci státia v garáži mŕtva), elektrikár opravil spolujazdcov podávač pásu, elektrické nastavovanie vodičovho sedadla a centrál (diaľkové od neho blbo, bolo zle nakódované). Dnes prišlo originál rádio a na druhý týždeň by mala doraziť aj nová izolácia pod kapotu, keďže z tej pôvodnej tam veľa nezostalo. Cez víkend sa budem snažiť spraviť a pridať nejaké aktuálne fotky