Ďalší update!

Opravené ABSko, v senzore brzdoveho pedala bol vovnútri odlomený konektor, čiže ho trebalo rozobrať a zas zaizolovať..
Koľko som sa pri tom vynadával.. najskor vybrať ten konektor.. pritom som stratil klip (kovový krúžok ktorý je na jednom mieste rozstrihnutý) v motorovom priestore.. potom som to tam dal a zistil že tesnenie (o krúžok) som stratil.. niekde v motore.. tak potom som hľadal po dome tesnenie vhodnej veľkosti.. aj som našiel ale má 20 rokov, čiže uvidím ako bude tesniť.. (myslím že v pohodke), rozobrať ten senzor bola utopia... ruky ma doteraz bolia čo to nešlo.. rozobral som to.. zapajkoval konektor, zavrel, zalepil tavnou pištoľou, dal nové tesnenie (20 ročné), circlip našiel v motore.. dával to tam a zas mi niekam spadol.. hľadal som ho 2 hodiny! zospodu auta z jamy som sa pozeral, baterkou.. a nič, našiel som ho spadnutý na spodnom ramene kolesa kde som nahodne dal ruku

Všetko som poskladal.. a ABS už nesvieti.. Keby niekto mal podobný problém (abs zasvietilo počas jazdy, niekedy za 5minut, niekedy za 30minut)
Ďalej som do bočných smeroviek (kedže som ich vymienal za dymové) vymenil žiarovky z čírych W5W za oranžové W5W. Efekt super :)
nejaké foto su odomna a jedna je z webu, pretože som to neodfotil ako to vyzerá zvnútra ked sa to zlomí