... všetko o BMW ...
Adam_BA napísal:keď máš vypálené paraboly v čočkách tak môžeš mať aj 1000000K a uvidíš hovno![]()
![]()
Adam_BA napísal:
problém je, že 5000K je len teplota ktorá zmení akurát tak farbu toho svetla, trebalo by niečo s vyššou svietivosťou
maiki napísal:paraboly v cockach?to je co?
bud mas paraboly ktore odrazaju svetlo, alebo mas cocku, ktora to svetlo zo ziarovky lame
keby cocka potrebovala parabolu, nemohol by si to striekat na cierno ako to mas aj ty![]()
ci?
maiki napísal:paraboly v cockach?to je co?
bud mas paraboly ktore odrazaju svetlo, alebo mas cocku, ktora to svetlo zo ziarovky lame
keby cocka potrebovala parabolu, nemohol by si to striekat na cierno ako to mas aj ty![]()
ci?
majro napísal:neviem inak co sa taka vlna ztrhla s tym striekanim paraboly.. podla mna to nevyzera bohvie jak dobre, a funknost tiez nic moc tym padom..
majro napísal:adam, tak logicke ze sa ti to musii pacit ked to take mas
vecer sa s tym potme inak da jazdit nejak ? alebo len ako tak za sprievodu poulicnych lamp.. ? bo si vravel, ze nejak to nesvieti bohvie ako.. alebo si myslel len to, ze popri AE to zanika ?
Mi_t_is napísal:Nie žiadne zastieranie páči sa mi že konečne tu niekto niečo píše...
Dnes som šiel potme a nič moc viditeľkosť bez rozptylovych sklíčok.. ale je pravda že som šiel 100Km/h v noci a to ani normálne stretavačky nesvietia dostatočne..
S diaľkovými to už ale bol iný luxus![]()
Nové veci na aute: ošetrená hrdza po celom aute,
taktiež spravené lišty do čiernej matnej a predtým tmelom vyhladené mapy z opadaného laku.. vyzerá to už o moc lešpie ale ešte by sa s tym dalo babrať.