... všetko o BMW ...
voMacK napísal:😀😀 tak je tam toho dost hlavne night vision mam rad a webasto 😀Inak ta tvoja vyabva je brutal. Akoze moje auto je nabite jaksvin, ale u teba siel prvy majitel na "all in" .
Fuxxo napísal:aku vybavu by ste chceli do vasho noveho auta?
yes.
brutalne to je cele jak to je.. a s tym mhd a vyfukom to moze byt aj dost ukrutny zvuk, mnamka
Dakujem Fuxxo… hej to MHD je fajn som spokojny aj zvuk je super mam nastavene 4 mapy zvuku, niekde to viac praska niekde menej a kratsie … ale zistil som ze strielanie malo nastavene najlepsie MPPSK, bolo to take adekvatne k autu. Ale teraz to mam tak nastavene ze ked jazdim sam tak si dam mapu 1 agresivnejsi zvuk, trvanie burble 0,8 sek to je asi 3-4 palby po ubrati plynu a sila zvuku na medium 😀 ostatne mapy su soft, burble kratsie … ale kazdy kamos co sa vozil tak sa mu najviac pacilo to ostrejsie nastavenie ze tak by to jazdili.
Inac som rozmyslal ze este prikupim midlepipe od remusu, ale downpipe uz isto nechcem 😀
proste k tomu autu to uz tak nejde ako napriklad ku G20 ako mas ty ….
THX24 napísal:
THX24 napísal:dakujem pekne :-) :-) sak mozes to priniest a spravim aj tvoje :-)Fuxxo akurat som pozeral videa na tvojom youtube a som kus odpadolmasaker robotka ....
![]()
Ja si uz len sam umyvam auto, trocha sa v tom vyzivam ale nemam take moznosti ako ty, ale velmi ma to bavi
nedela rano je stale moja ked je pekne
![]()
Inac otazka na teba, mam m performance lipko v predu a ked som to kupil dalo sa nalakovat bolo kus poskodene na jednom mieste, ale nenapadlo ma ze ked sa da novy lak, tak trebalo by to dat aj do ppf, nakolko sa to dost poskodilo od kamienkov.
Otazka znie da sa to niejak nanovo nalakovat ? jeden znami mi povedal ze treba zbrusit lak, ale s tym sa moze poskodit aj karbon. Tak teraz neviem ci to robit alebo uz to nechat takto ....
Pridal som fotku skus sa na to pozriet dakujem :)
Fuxxo napísal:Bolo by mi ctou prist na umytie auta, len je to kus dalej, ale verim ze raz nieco dohodneme ked by som mal cestu smerom na zapad ….no bohuzial moja G20 nerobi nic z toho co pisestakze aj ked sa jej to naramne hodi, tvoje bude o dost agresivnejsie jak hociktora G20 po 2020 roku vyroby
dakujem pekne :-) :-) sak mozes to priniest a spravim aj tvoje :-)
co sa tyka toho lipka, no carbonove veci dost casto ani niesu lakovane, ale su zaliate zivicou, a mozno potom este zalakovane. kazdopadne znamy mal najskor pravdu, bude to treba asi zbrusit po karbon. toto by som dal asi opravit jedine cloveku ktory robi cisto carbonove veci, ma s tym skusenosti.
na druhej strane ja by som to asi nechal takpredne lipka su spotrebak
alebo este by som skusil vyliat do toho priesvitny lak, normalne co mas opravne laky aj od bmw, tak mas v jednom farbu a v jednom priesvitny.. tak skusit ten priesvitny vyliat s tym stetcom do tych "dierok" od kamienkov, a potom by to malo byt menej vidiet
TheCarista napísal:No, a ja som si myslel ze som kupil docela dobre nakonfigurovanu G31ku..mylil som sa![]()
Paradne auticko, nech sluzi :) Ak by si siel k Fuxxovi, daj vediet, dobehnem vypocut ten vyfucik
Fuxxo napísal:Tak toto je smutne velmi, lebo tia auta malinoekny zvuk uz v zaklade a tak X3M40i mala uz v serii mppsk.no opf asi nebude az taky zasadny problem, najvacsi problem je software, oni to utlmili softwarovo dokonca co viem aj retroaktivne, aj tie starsie M40i auta, ci uz G20 alebo G01, po aktualizacii softwaru su uplne impotentne![]()
jaaaaj ty si kosicky kraj, tak to nic potomto len navsteva ked pojdes nahodou okolo
a urcite by ma to zaujimalo dost, kamos ma tiez G31 porobenu tusim uz na stage 2, downpipe, atd. ale s nim sa neviem stretnut, nepocul som to tiez..