... všetko o BMW ...
jararak napísal:Dakujem Jaro zatial neskutcne vozenie velky skok :)gratulujem, dufam, ze budes spokojny :)
jararak napísal:ono je to vesmirna lod oproti F10 a nieto este E90 :)
dobre pises velmi sa to neda uz porovnavat s E90 aj ked E90 ma nieco do seba aj po 10 rokoch :)
boborjelotor napísal:dakujem dlho som hladal presne take asi 9 mesiacevyzera to byt slusne nalozene vybavou, pekna pajta
boborjelotor napísal:je tam aj nejaka vybava, ktora tam chyba..teda ak neratam individual kozky perie?
inak to, ze aj 5er ma vyblikavanie chodcov som zistil az nedavno, som myslel, ze to davaju len do sedmy, kde som to mal moznost vidiet nazivo, a je to teda ficura, co by v mojom pripade stala za zvazenie, lebo to je fakt mega, a na useku, ktory jazdim v zime casto stretavam chodcov v tmavom obleceni prakticky vzdy.
daj potom vediet, ci to registruje aj cyklistov.
nema to akurat aktivne riadenie a natacaciu zadnu napravu, ale to som ani velmi nechcel cize takto som spokojny a budem sa opakovat, ale vozenie v tom je navykove![]()
Som rad ze mas to otestovane a vies o com hovorim, lebo je to dobre raz zazit ako to funguje a potom sa clovek citi bezpecnejsie
Kamos co kupil G30 tak tam nema to vyblikanie ludi napriklad. cize zalezi to od vybavy
jasne budem to sledovat ako to fungeje a potom to sem dopisem :)
Hugino napísal:Veľmi dobrý výberako aj motor, touring a výbava... Len mne tá B58 prišla taká trošku priškrtená v G30 ako v F30. Tam som z toho motora sral kocky
Hugino napísal:Ja som jazdil najprv F31 v sérii a potom aj F30 s tým MPSK či ako sa to volá a to bola fakt divočina a to auto som si fakt zamiloval....
boborjelotor napísal:je tam aj nejaka vybava, ktora tam chyba..teda ak neratam individual kozky perie?
inak to, ze aj 5er ma vyblikavanie chodcov som zistil az nedavno, som myslel, ze to davaju len do sedmy, kde som to mal moznost vidiet nazivo, a je to teda ficura, co by v mojom pripade stala za zvazenie, lebo to je fakt mega, a na useku, ktory jazdim v zime casto stretavam chodcov v tmavom obleceni prakticky vzdy.
daj potom vediet, ci to registruje aj cyklistov.