... všetko o BMW ...
THX24 napísal:Tak jedno P mi tam chýbalono to nepochybujem :) no je to MPPSK a je to M performace power sound kit myslim
RKa74 napísal:Ja to mám na F11 a funguje aj na cyklistov. V zásade na všetko čo si tam nájde si prisvieti. Dokonca niekedy aj na chodníku ktorý je vlastne po ľavej strane. Akurát neviem ktoré svetlo to vlastne robí.
Hugino napísal:Dobra volba ja som tiez tak rozmyslal a som rad ze som sa takto rozhodol, lebo mal som aj myslienku 550i, ale niejak sa stale bojim toho motora nehovorim keby ze to kupim nove zo zarukou tak neriesim.Tak jedno P mi tam chýbaloale voliť ďalšie "nové" auto, tak určite s tým motorom, ide to jak drak, necucne si to tak strašne a zatiaľ som nepočul, že by boli s ním nejaké problémy
Fuxxo napísal:Dakujem Fuxxo som rad ze mame podobnu predstavu o aute 😀pfu, krasna 5ka fakt :-O farebne kombo famozne, a vybava veru vyzera nalozena, uz len ten B&W ked vidim, tak je jasne ze to nebude holota
Slavino napísal:Slavino dakujem pekne tak som si povedal ze ked uz nove auto tak takefakt super vyber, krasna...Fuxxik to opisal presne akoby som to povedal aj ja. uz nase E90ky boli velmi podobne dizajnovo ale tato G31 je uplne do bodky presne taka po akych sa najviac obzeram (nie ze by som ju planoval kupit....) Uzivaj s radostou a bez problemov
Fuxxo napísal:Dakujem fuxxo tazko sa zhanalo auto ale tato kombinacia mi sadla a to som kupoval auto na dialku bmw hamburg cize len fotky a niejake nekvalitne video whatsapp 😀, ale ked prislo auto preskocilo vsetky moje ocakavania cize mi odlahlo :)mega to vyzera velice, to lipko je topka
potom daj echo ked ho prvyrkat odtrhnes![]()
inak auto je relativne nizko na to ze je to xdrive :-O (myslim hlavne wheelgap)