... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

JozefSvob
Auto: E92
Kraj: Bratislavský

Re: [E90 320d] M-Packet a [E60 530d] M-Packet

Štvrtok, 17. Februára 2011, 19:21

Ach ty vychodniari....aspon je sranda ked citas co pisu :D

Užívateľov profilový obrázok
VT-535BH
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 17. Februára 2011, 19:52

dodoIPD napísal:

Tvoj otec bije ludi palkou ? To mas po nom? :))

:lol: +1 jetík za ten koment

spawner napísal:
nemozem z tych komentov ](*,) ](*,) ](*,) ide to dolu vodou tu

Už to tu vyzerá ako na súde a nie na klube.
popi24 napísal:
...tatiček ťa z toho vyseka pretože je taky isty imbecil ako si ty.... koniec koncov to že si blb môžeš mať len po rodičoch.... a kopíruješ ich správania čo robí každé dieťa. takže predpokladam že tatko tiež jazdi jak zmyslov zbaveny.

mali by zvejejniť niekde tvoj xicht aby každy videl ako vyzera nevychovany blbeček.....

Keby bolo na mne, tak za túto časť ti dám BAN. Jeho rodičia ti nič nespravili.
JozefSvob napísal:
Ach ty vychodniari....aspon je sranda ked citas co pisu :D

A k tebe Jožo, nechápem prečo škatuľkuješ ludí. východniari sa možno smejú keď napíšeš niečo ty.

Mier 8)
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 17. Februára 2011, 20:02

Hádam nechcete tohto blbca obhajovať (Miki-M)? Takéto veci čo porobil nie sú žiadna náhoda môže si hovoriť čo chce, že ako on bezpečne vykukol a ten oproti išiel určite ako kokot a normálne na neho strhol volant a najebal do neho len preto aby to náhodou nebola Mikiho chyba. Takýmto bulshitom nemôže veriť ani sám zakladateľ tejto témy.

Mám úplne rovnaký názor ako popi24, s tými rodičmi to nemusí byť pravda ale zvykne to takto byť........

A názory že veď to je len auto, tie si nechajte láskavo pre seba, mohol niekoho zabiť a to už tri krát pokiaľ sa to o tom písalo a to nie je normálne. Keby som ja sedel v tom aute čo išlo oproti tak neviem neviem či by sem ešte niekedy pridal nejaký príspevok.....

popi24
Auto: 320i cabrio E36
Kraj: Košický

Štvrtok, 17. Februára 2011, 20:21

dodoIPD napísal:

Tvoj otec bije ludi palkou ? To mas po nom? :))

vieš prečo nosim palku v aute? pretože sa mi stalo že na mňa vytiahol jeden blázon v premavke zbran a nebolo mi všetko jedno a pokial ma niekto napadne, mienim sa brániť. neviem ako ty. a ta palka je tam na obranu, ako aj slzny sprej. a je to závislé od doby a od mentality ludí, pokial by všetci 20 roční a teda aj všetci ludia jazdili ako ja, ver že by bolo menej nehodovosti. pokial na mna nebude nikto vyberať zbran, palka mi je v aute samozrejme na nič. lenže doba a hlavne ludia nie su taki, aby som mohol v klude šoferovať.

a dúfam že každý so mnou bude súhlasiť že výchova od rodičov má decko naučiť ako sa má chovať či v škole, spoločnosti a potom aj na ceste a zakladatel tejto temy asi tuto vychovu nedostal, a kludne sa može stať hocikomu z vas ako aj mne že na vas niekto vybere pištol za to že on spravil chybu na ceste a ty si na neho zatrubil :)

a PS pre teba, teraz sa obuvaj do mna že som spomenul palku ale ked ti zakladatel tejto temy alebo podobny šikula zrazi tvoju ženu s kočikom (príklad) tak si na mna spomenieš ;)

popi24

Štvrtok, 17. Februára 2011, 20:24

joj no a okrem ineho, už len za to to by som ho potrestal že zničil tak nadherne auto.....

JozefSvob

Štvrtok, 17. Februára 2011, 20:32

VT-535BH napísal:
A k tebe Jožo, nechápem prečo škatuľkuješ ludí.

Nie nie neskatulkujem, sam poznam dobrych chalanov z vychodu,myslel som tychto dvoch jedincov...nechcel som nikoho urazit ak ano, tak sa ospravedlnujem

dodoIPD
Auto: BMW

Štvrtok, 17. Februára 2011, 20:33

Zbran na teba vytiahne a ty ho chces palkou nahanat? :)

Kazdy ma svoje svedomie , nech sa riadi podla neho.

JozefSvob

Štvrtok, 17. Februára 2011, 20:34

Treba nosit plynovu pistol :mrgreen:

spawner
Auto: ziga

Štvrtok, 17. Februára 2011, 20:40

popi: citujem : za druhe, keby si sa zrazil so mnou, poškodil mi auto alebo zranil moju posadku, pokiaľ by som sa dokazal hybať atd., použil by som palku ktoru nosim v kufri na tvojich končatinach

kde v tom vidis to ze sa ides ochranovat? si napisal ze by si mu nohy polamal, kde na take chujoviny chodis prosim ta ](*,) ](*,)
Nissan GTR

popi24

Štvrtok, 17. Februára 2011, 21:02

.......
Naposledy upravil/-a popi24 v Piatok, 18. Februára 2011, 07:20, upravené celkom 1 krát.

dodoIPD
Auto: BMW

Štvrtok, 17. Februára 2011, 21:09

popi24 napísal:
moj nazor je že debila inak nenaučíš iba bitkou.

Teba este nikto nezbil co? :)
Neboj , ked dostanes nakladacku budes inak pisat.

Nechcem ta nic , len sa cudujem... toto pisu ludia bez akehokolvek svetonazoru a zivotnych skusenosti.

Su veci s ktorymi v zivote nic nespravis, treba sa s tym zmierit. A ked mi niekto rozbije auto, dostanem zanho minimalne peniaze, popripade ho mozes zazalovat za ublizenie na zdravii ak sa ti nieco stane (samozrejme ta to nevylieci..), ak vsak mu este natiahnes alebo nieco podobne, nedostanes nic akurat pojdes sedet...

popi24

Štvrtok, 17. Februára 2011, 21:30

dodoIPD napísal:

Nechcem ta nic , len sa cudujem... toto pisu ludia bez akehokolvek svetonazoru a zivotnych skusenosti.

Su veci s ktorymi v zivote nic nespravis, treba sa s tym zmierit. A ked mi niekto rozbije auto, dostanem zanho minimalne peniaze, popripade ho mozes zazalovat za ublizenie na zdravii ak sa ti nieco stane (samozrejme ta to nevylieci..), ak vsak mu este natiahnes alebo nieco podobne, nedostanes nic akurat pojdes sedet...

nie nezbil ma ešte nikto, ale ani nemal za čo pretože jazdim jak sa ma, chovam sa jak sa ma ale zase pokial si do mna niekto začne vyskakovať a podobne tak čo mam ostať ticho? a neviem kolko maš rokov ale hovoril si niečo o zažalovani - hold asi nevieš ake je u nas sudnictvo, ja mam sice len 20 rokov, ked si starší určite máš viac skúseností ale moj otec ako podnikatel sa sudil vela krat a vela krat aj prehral aj ked mal pravdu pretože existuje korupcia, existuje rodinkarstvo a podobne veci o kt. by si mal vedieť a predpokladám že si sa stým stretol.

s tým že sa stým treba zmieriť... možno máš pravdu ale neverím že by si to takto kludne riešil v podobnej situácii o ktorej sa bavíme.

rebuss
Auto: Efko

Štvrtok, 17. Februára 2011, 21:38

popi24 sakra chlapec vravis tu nenavidis frajerovanie s autom a ty tu frajerujes tym ze clovek na teba vytiahol zbran a ty nanho chces vytiahnut basebalku ???? to ju mas akoze poruke na miesto spolujazdca ??? posral by si sa keby si mal hlaven pri hlave !!!! a modlil by si sa aby sa ti to uz nestalo tak tu netrep chujoviny !!! inac keby bol niekto na teba najebany napr. ja tak sa nestihnes ani spamatat a dostanes 2 otcovske popapuli a na palku budes potom spominat ze co ti neprisla na pomoc :) ( neboj viem o com hovorim chlapec sa na mna rozbehol s palkou aj ma udrel - s jeho trickom som si asi pred mesiacom umyval zajebkane prahy na aute )
Naposledy upravil/-a rebuss v Štvrtok, 17. Februára 2011, 21:45, upravené celkom 1 krát.
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

rebuss
Auto: Efko

Štvrtok, 17. Februára 2011, 21:43

dodoIPD napísal:

=D> nie podla neho ked ti niekto rozbije auto tak sa nebudes starat ani o auto ani o zranenych ani nevolas policu najprv vyletis z auta zmastis sofera s palkou vybijes mu zuby polames nohy a potom "aha" ved tu je auto rozbite podme to poriesit :) tak tak chlapec este asi vela nezazil
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

spawner
Auto: ziga

Štvrtok, 17. Februára 2011, 21:48

nasilim sa nikdy nic nevyriesilo , ked som mal 16-18 ano bolo to pekne sa pobit opity ale teraz , prosim ta, ano su veci s ktorymi sa treba zmierit, ale podla tvojho zmyslania , keby sme mali kazdeho trestat kto dakoho pozna alebo daco spravi tak sa tu vrazdime navazajom , nemozme byt este viac nasilny ako uz podla mna sme(vseobecne ludia, natura) :-({|=
Nissan GTR
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných