... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
bmwtt.sk

popi24
Auto: 320i cabrio E36
Kraj: Košický

Re: [E90 320d] M-Packet a [E60 530d] M-Packet

Štvrtok, 17. Februára 2011, 21:55

rebuss napísal:

=D> nie podla neho ked ti niekto rozbije auto tak sa nebudes starat ani o auto ani o zranenych ani nevolas policu najprv vyletis z auta zmastis sofera s palkou vybijes mu zuby polames nohy a potom "aha" ved tu je auto rozbite podme to poriesit :) tak tak chlapec este asi vela nezazil

ked si to pochopil že sa vystatujem že na mna niekto vytiahol zbran si dobry debil.... a otcovske si davaj svojim detom. nikde som nenapisal že ked na mna niekto vytiahne pištol, resp. strelnu zbran pojdem sa biť palkou, čakal som že to aspon niekto z vas pochopi, no žial... :D asi som to zle formuloval :D

a beriete ma za slovička chlapci, možem to osrať tuna sa s vami baviť. jeden možno dvaja ludia sa pridali k mojmu nazoru, ostatnym vam prajem vela šťastnych kilometrov a hlavne aby ste nenatrafili na takého šoféra akým je zakladatel tejto témy.

pekný večer.

Užívateľov profilový obrázok
Ľuboš PP
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 17. Februára 2011, 21:59

:mrgreen: :mrgreen: Dobre som sa pobavil...ďakujem! :mrgreen: =D>
Pálka sem, pálka tam, pištoľ, dvojkopačka z otočky...hop klobáska zjem ťa :mrgreen:
BMW E46 - 320d - červená

JozefSvob
Auto: E92
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 17. Februára 2011, 22:02

Ľuboš PP napísal:
Pálka sem, pálka tam, pištoľ, dvojkopačka z otočky...hop klobáska zjem ťa :mrgreen:

=D> lepsie by som to nepovedal !

popi24

Štvrtok, 17. Februára 2011, 22:03

Ľuboš PP napísal:

vidite koniec dobry, ste sa posmiali čo viac môžete chcieť :D

rebuss
Auto: Efko

Štvrtok, 17. Februára 2011, 22:12

popi24 napísal:

si dobry debil.... a otcovske si davaj svojim detom

tak podme spolu na kavicku :) ked si taky frajer, prediskutujeme to jak zenske pri kavicke a nie s palkami a pistolmi boxermi :) ta ty asi z bronxu si prisiel alebo kde taky valibuci vyrastaju ?
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

popi24

Štvrtok, 17. Februára 2011, 22:21

rebuss napísal:

tak podme spolu na kavicku :) ked si taky frajer, prediskutujeme to jak zenske pri kavicke a nie s palkami a pistolmi boxermi :) ta ty asi z bronxu si prisiel alebo kde taky valibuci vyrastaju ?

sorry ale ja sa nestretavam s ludmi čo si utieraju zajebkane prahy roztrhanymi tričkami ludi čo ich biju palkami :D:D:D a ked už sme pri tom tak skor to že si dostal palkou to u mna znelo ako že sa chvališ tak potom sme obaja rovnaki kokoti :D ja sa branim palkou ty holymi rukami a ako suvenir si nechavaš roztrhane tričko utočnika. :D v jakych kruhoch sa pohybuješ? :D a kavu nepijem diki...

o čom je to. a ok možno som to prehnal ale fakt by nikto z vas aspon neprefackal nezodpovedneho vodiča ktory by vam rozbil auto. nechcite povedať že nie. tomu proste neverim a hlavne nie typek čo si utiera prahy tričkom palkara :D keby som ti najebal do tvojho ako čitam 530d tak by si ma vybral z auta a riadne mi naložil. dam na to svoje tričko :D

rebuss

Štvrtok, 17. Februára 2011, 22:32

Jeb na to uz svojim recmi si do*ebal uz dost doje*any pribeh a este si aj zvysil adrenalin ostatnym. Su na klube ludia ktory ma poznaju a ked si to precitaju tak tu urcite napisu ze je mojou najhorsou vlastnostou za ktoru sa hanbim vybusnost!!! Je to z casti aj tym kde robim a s akymi ludmi sa stretavam ale vybuchujem pre uplne ine veci (ked mi niekto urazi frajerku, ublizi blizkym alebo proste bude do mna je*at ako ty kym mi neprasknu nervy) . Buchol do mna cigan zasrany na krizovatke a co si myslis ze som ho zbil ? bol som nasraty ale sak peniaze dostanem tak co mam riesit. Nehnevaj sa je mi to jedno ale kazdy si tu spravi nazor na teba a ked na verejnom fore napises ze niekto na teba vytiahol zbran tak co si mame mysliet? sak su to rozpravky starej matere!!! Zrus si konto a nechod na forum ked mas 18 prispevkov z toho viac ako polovica uplne rozpravky co nemaju nic z bmw spolocne. Jestvuju aj fora kraw-maga aj wing tsung aj thaibox najdi si co ti pasuje.
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
V rodinnej garazi:
E71 30d

popi24

Štvrtok, 17. Februára 2011, 22:39

rebuss napísal:
Jeb na to uz svojim recmi si do*ebal uz dost doje*any pribeh a este si aj zvysil adrenalin ostatnym. Su na klube ludia ktory ma poznaju a ked si to precitaju tak tu urcite napisu ze je mojou najhorsou vlastnostou za ktoru sa hanbim vybusnost!!! Je to z casti aj tym kde robim a s akymi ludmi sa stretavam ale vybuchujem pre uplne ine veci (ked mi niekto urazi frajerku, ublizi blizkym alebo proste bude do mna je*at ako ty kym mi neprasknu nervy) . Buchol do mna cigan zasrany na krizovatke a co si myslis ze som ho zbil ? bol som nasraty ale sak peniaze dostanem tak co mam riesit. Nehnevaj sa je mi to jedno ale kazdy si tu spravi nazor na teba a ked na verejnom fore napises ze niekto na teba vytiahol zbran tak co si mame mysliet? sak su to rozpravky starej matere!!! Zrus si konto a nechod na forum ked mas 18 prispevkov z toho viac ako polovica uplne rozpravky co nemaju nic z bmw spolocne. Jestvuju aj fora kraw-maga aj wing tsung aj thaibox najdi si co ti pasuje.

a ty mi nepiš do spravy že maš na konte par rozbitych nosov a že sa chceš strenuť tiež to na teba nevrha dobre svetlo.... a či ty veriš tomu že na mna niekto vybral zbran alebo nie to mam uplne u piči.

rebuss

Štvrtok, 17. Februára 2011, 23:10

ty kkt ked ti pisem spravu tak preto aby si uz neotravoval ludi tak ak nieco chces tak mi pis cez spravu.. no teraz uz by som ti najradsej dal po papuli ... POPROSIM ADMINA NECH ZRUSI TENTO PRIBEH ALEBO ASPON POSLEDNYCH PAR STRAN LEBO TEN KKT POZNA ČERNÁKA !!! TAK TO JE UZ MOC
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
V rodinnej garazi:
E71 30d

cornetto
Auto: E39 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 17. Februára 2011, 23:36

Žalmy, 29. kapitola
Božia velebnosť v búrke
1 Žalm Dávidov.
Vzdávajte Hospodinovi, Boží synovia,
vzdávajte Hospodinovi slávu a moc.
2 Vzdávajte Hospodinovi
slávu Jeho mena,
vzývajte Hospodina
pri Jeho svätom zjavení.
3 Hlas Hospodinov zneje nad vodami,
slávny Boh hrmí,
Hospodin nad veľkými vodami.
4 Hlas Hospodinov je mocný,
hlas Hospodinov je velebný.
5 Hlas Hospodinov láme cédre,
Hospodin láme libanonské cédre.
7 Hlas Hospodinov
kreše plamene ohňa.
8 Hlas Hospodinov otriasa púšťou,
Hospodin otriasa púšťou Kádeš.
9 Hlas Hospodinov rozochvieva duby
a lesy zbavuje lístia
a v Jeho chráme všetko volá: Sláva!
10 Hospodin tróni nad potopou,
ako kráľ tróni Hospodin naveky.
11 Hospodin dá silu svojmu ľudu,
Hospodin bude žehnať
svoj ľud pokojom!

Chlapci kľud už :D aj keď sme sa všetcia pobavili, stačilo.. radšej si naštudujte bibliu, veľmi poučné :wink:

rebuss

Štvrtok, 17. Februára 2011, 23:38

O:) O:) O:) ok [-o<
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
V rodinnej garazi:
E71 30d

oro
Auto: bmw 3 E92 LCI
Kraj: Bratislavský

Piatok, 18. Februára 2011, 00:09

Ja ti prajem len dobre. Citam ze tretia nehoda, dufam ze sa do tretice poucis zo svojich chyb a podobnu picovinu uz nezopakujes, moze to byt osudne pre teba alebo nedajboze pre ostatnych. Mal by si sa nad sebou zamysliet.

A vy dvaja ste to tu naozaj skraslili svojimi inteligentnymi prispevkami.

spawner
Auto: ziga

Piatok, 18. Februára 2011, 00:23

[-( ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Nissan GTR

VT-535BH
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Piatok, 18. Februára 2011, 00:49

Popi24: V mojom komente nešlo o to, že s tebou súhlasím alebo nesúhlasím a tiež netvrdím, že vo výchove dieťaťa sa neodzrkadľuje správanie rodičov ale klub má svoje pravidlá:

2.) Každý užívateľ je povinný správať sa slušne.
3.) Je zakázané osočovať, urážať a nadávať ostatným užívateľom.
4.) Nadávky a hrubé výrazy, pokiaľ nie sú v rozpore s bodom 3, sú tolerované, svedčí to o inteligencii daného užívateľa.

Na túto tému mám vlastný názor, ktorý nemusím vykričať niekomu do príbehu auta a navyše sa obúvať do jeho rodičov. Na podobné veci je tu téma POKEC, prípadne je možnosť vytvoriť tému s názvom "Kde sa stala chyba"

Všeobecne: Hlavne tak aby sme neboli centrom posmechu na iných auto-moto kluboch lebo toto je už silná káva...

Tu som asi skončil kedže auto je na predaj a týmto príbeh auta pravdepodobne končí.

Mier
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

popi24

Piatok, 18. Februára 2011, 07:14

VT-535BH napísal:
Popi24: V mojom komente nešlo o to, že s tebou súhlasím alebo nesúhlasím a tiež netvrdím, že vo výchove dieťaťa sa neodzrkadľuje správanie rodičov ale klub má svoje pravidlá:

2.) Každý užívateľ je povinný správať sa slušne.
3.) Je zakázané osočovať, urážať a nadávať ostatným užívateľom.
4.) Nadávky a hrubé výrazy, pokiaľ nie sú v rozpore s bodom 3, sú tolerované, svedčí to o inteligencii daného užívateľa.

Na túto tému mám vlastný názor, ktorý nemusím vykričať niekomu do príbehu auta a navyše sa obúvať do jeho rodičov. Na podobné veci je tu téma POKEC, prípadne je možnosť vytvoriť tému s názvom "Kde sa stala chyba"

Všeobecne: Hlavne tak aby sme neboli centrom posmechu na iných auto-moto kluboch lebo toto je už silná káva...

Tu som asi skončil kedže auto je na predaj a týmto príbeh auta pravdepodobne končí.

Mier

áno máš pravdu, za nadávky sa ospravedlňujem ale niektoré podpichovačné komenty na moju osobu ma akurát nažhavili k takej reakcii pretože človek ked povie čo sa mu naozaj stalo (s tou zbranou v premavke) zrazu si vymýšlam atd. treba si uvedomiť v akej dobe žijeme..... a že bláznov pribúda.

dalej nemenim nechať tak ked mi tuna rebus či kto to je piše do spravy že ma na konte kopu rozbitych nosov a že nech sa stretneme....

a nakoniec toto fórum nemá byť za čo posmechom pretože je zatial jakobsiahlejšie a hlavne pekne usporiadané narozdiel od iných .
- forum je na to aby sa vyjadril názor si myslím a okrem toho keby som si nebol prečítal kolko narobil chlapec škody okolo seba (lebo sem bol dany link z TV joj a nazory ludi z mesta kde byva) tak by som si maximalne pomyslel že robil frajera a rozbil auto ale ked som si prečítal tie názory ludi čo ho videli jazdiť tak ma to pekne nasralo pretože hlavne kvôli takým ludom ako je on musí človek sadať za volant nekludný a rukou takych ludi ako je on vyhasinaju zbytočne množstvá nevinných životov.

a velmi správne píšeš stále na konci svojich príspevkov MIER. súhlasím ale pokial si niekto začína tak MIER učite nechce.....

PS pre všetkých ostatných ktorí ma odsudzujú za tu pálku: keby bola normálna doba, tak nosím v aute vrece s cukríkmi a vzorných vodičov odmenujem a nechavam auto odomknute s klučom v spínačke. samozrejme OBRAZNE POVEDANE pre tych čo ma teraz zase začnu brať za slovičko blbostami.....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: rapidwinner a 20 neregistrovaných