... všetko o BMW ...
rebuss napísal:
nie podla neho ked ti niekto rozbije auto tak sa nebudes starat ani o auto ani o zranenych ani nevolas policu najprv vyletis z auta zmastis sofera s palkou vybijes mu zuby polames nohy a potom "aha" ved tu je auto rozbite podme to poriesit :) tak tak chlapec este asi vela nezazil
Ľuboš PP napísal::mrgreen:Dobre som sa pobavil...ďakujem!
![]()
![]()
Pálka sem, pálka tam, pištoľ, dvojkopačka z otočky...hop klobáska zjem ťa
Ľuboš PP napísal::mrgreen:Dobre som sa pobavil...ďakujem!
![]()
![]()
Pálka sem, pálka tam, pištoľ, dvojkopačka z otočky...hop klobáska zjem ťa
popi24 napísal:
si dobry debil.... a otcovske si davaj svojim detom
rebuss napísal:
tak podme spolu na kavicku :) ked si taky frajer, prediskutujeme to jak zenske pri kavicke a nie s palkami a pistolmi boxermi :) ta ty asi z bronxu si prisiel alebo kde taky valibuci vyrastaju ?
rebuss napísal:Jeb na to uz svojim recmi si do*ebal uz dost doje*any pribeh a este si aj zvysil adrenalin ostatnym. Su na klube ludia ktory ma poznaju a ked si to precitaju tak tu urcite napisu ze je mojou najhorsou vlastnostou za ktoru sa hanbim vybusnost!!! Je to z casti aj tym kde robim a s akymi ludmi sa stretavam ale vybuchujem pre uplne ine veci (ked mi niekto urazi frajerku, ublizi blizkym alebo proste bude do mna je*at ako ty kym mi neprasknu nervy) . Buchol do mna cigan zasrany na krizovatke a co si myslis ze som ho zbil ? bol som nasraty ale sak peniaze dostanem tak co mam riesit. Nehnevaj sa je mi to jedno ale kazdy si tu spravi nazor na teba a ked na verejnom fore napises ze niekto na teba vytiahol zbran tak co si mame mysliet? sak su to rozpravky starej matere!!! Zrus si konto a nechod na forum ked mas 18 prispevkov z toho viac ako polovica uplne rozpravky co nemaju nic z bmw spolocne. Jestvuju aj fora kraw-maga aj wing tsung aj thaibox najdi si co ti pasuje.
VT-535BH napísal:Popi24: V mojom komente nešlo o to, že s tebou súhlasím alebo nesúhlasím a tiež netvrdím, že vo výchove dieťaťa sa neodzrkadľuje správanie rodičov ale klub má svoje pravidlá:
2.) Každý užívateľ je povinný správať sa slušne.
3.) Je zakázané osočovať, urážať a nadávať ostatným užívateľom.
4.) Nadávky a hrubé výrazy, pokiaľ nie sú v rozpore s bodom 3, sú tolerované, svedčí to o inteligencii daného užívateľa.
Na túto tému mám vlastný názor, ktorý nemusím vykričať niekomu do príbehu auta a navyše sa obúvať do jeho rodičov. Na podobné veci je tu téma POKEC, prípadne je možnosť vytvoriť tému s názvom "Kde sa stala chyba"
Všeobecne: Hlavne tak aby sme neboli centrom posmechu na iných auto-moto kluboch lebo toto je už silná káva...
Tu som asi skončil kedže auto je na predaj a týmto príbeh auta pravdepodobne končí.
Mier