... všetko o BMW ...
PolysMI napísal:dalsia nehoda ty "pretekar" zmenil si svoj styl jazdylolo
BMW328i napísal:
takym ako je on treba dat do ruky BMW...si potom mysli ze je majster sveta a skonci to tak ako som to videl dneska v spravach. ani skodovku by som mu nedal do ruky....
http://televizia.joj.sk/tv-archiv/krimi ... -2011.html
19:40 si dajte....treba frajerit ked mame BMW co???
BMW328i napísal:
takym ako je on treba dat do ruky BMW...si potom mysli ze je majster sveta a skonci to tak ako som to videl dneska v spravach. ani skodovku by som mu nedal do ruky....
http://televizia.joj.sk/tv-archiv/krimi ... -2011.html
19:40 si dajte....treba frajerit ked mame BMW co???
glenmorangie napísal:
moj názora predbiehať na plnej čiare ? (keď tam je má asi nejaký zmysel, nedali ju tam len tak na okrasu) zobrať vodičák, ešte že sa nikomu nič nestalo , to môže byť rád a zamyslieť sa nad tým aj keď niekomu už neni pomoci.
pietro642 napísal:zobrat vodicak a nevratit. jedine ststie ze sa nikomu nic nestalo. stou plnou ciarou suhlasim! aspon ze si neskoncil ako ten co zabil tie dve male dievcatka. a dali mu len 5 rokov a nezrobil to poprvy krat. zavrel by som ho az scerna jak sa vravia potom sa rozculujeme ze mily nas policajny prezident spisiak vymysla cim dalej tym vecsie hovadiny!
Miki-M3 napísal:Ak môžem pridať k tejto téme aj ja niečo lebo ako večšina si názor spravila. Ale priznávam si chybu že som nehodu spôsobil ja. Ale ak ste natoľko naivný a ešte veríte všetkému čo sa píše v tlači alebo rozpráva v TV tak ok. Verte tomu aj naďalej já Vám to neberiem. Ale to že tá plna čiara o 5m končila to už v telke ani nikde nebolo. A to že som nezačal tu "maličku" tatrovku obiehat to tam tiež nebolo. Dokonca som sa dočítal že vraj som objehal kamion tak som sa preden nestihol zaradiť. Ako som sa mal pred niečo zaradiť ked som ani nezacal obehovať. A autom som vyšiel asi po svetlo spoza tatrovky.
Ale môžte si myslieť čo chcete a taktiež si spravte závery aké chcete.
rebuss napísal:
napisem ti len to : "Davno, ked moji kolegovia jazdili autami do vycerpania a mali par nehod, za ktore vraj nemohli im nas sef tvrdil: "VZDY NESIETE CAST VINY! KAZDEJ NEHODE SA DÁ VYHNÚT!" Cím dlhsie jazdím, tým viac si myslím, ze mal z velkej casti pravdu." toto uryvok z diskusie o tej nehode kde prisli o zivot tie mlade dievcatka alicka a simonka. Ak by sa ti stalo nieco take tak by si mal do konca zivota vycitky svedomia a spytoval by si sa ci to bolo treba hrat frajera pred spoluziakmi ktori nemaju auto a ty mas silne BMW. Bud rad ze sa nikomu nic nestalo a dufam ze ta ta arogantna jazda konecne po tejto dalsej kolizii prejde.