No z tých často spomínaných problémov pri tomto motore ma našťastie ešte nič nepostihlo, dúfam že som to teraz nezakríkol... Čo chcem akurát spraviť čo sa s DI spája je dekarbonizácia sania, ktorú by som si chcel spraviť sám mechanicky, keďže voči chemickému som skeptický. To ale až keď bude vonku teplejšie. Paradoxne je akurát vonku 10C+...
Za pochvalu ďakujem, lietaš akože jazdím nezodpovedne alebo myslíš ten nekvalitný asfalt na ktorom sa to šmýka.....

To nasleduje akurát ako ďalšia výmena, priateľka bola týždeň preč a keďže som sa začal miestami nudiť, rozhodol som sa pre LSD. (pun intended) Značku som zvažoval Quaife, kvôli cene a hodnoteniam nakoniec bude MFactory.
K tomu zvažujem a prikláňam sa teda k skráteniu? diferenciálu z terajšieho pomeru 3,15 na ideálne 3,46. Tu sa prípadne naskytuje otázka, ktorú ak by mi niekto kto o tom vie viac vedel potvrdiť bol by som neskutočne vďačný: sedí diferenciál z x1 e84 do e90? Viacerí predajcovia udávajú že áno, aj podľa BMW info tam je nejaká kompatiblita. Za potenciálne odpovede vopred ďakujem.
No a fotky interiéru hádam tento týždeň/víkend by už mohli byť...