... všetko o BMW ...

:) Som nevedel.. Tak ti dakujem za kola
  :) Som nevedel.. Tak ti dakujem za kola  
  Sice je hnila ale musi ist ako raketa ze ? kolko to ma konikov? :) No jasne ze to poznam pri aute je stale vela roboty , ale ved o tom to je cim viac travis pri tricke casu tym hlbsie sa ti vrýva do srdca
 Sice je hnila ale musi ist ako raketa ze ? kolko to ma konikov? :) No jasne ze to poznam pri aute je stale vela roboty , ale ved o tom to je cim viac travis pri tricke casu tym hlbsie sa ti vrýva do srdca  

Pekné vozítko
 Pekné vozítko 
 .. Ja sa stale obzeram ci ta nestretnem : ) .. ked ma uvidis blikaj truuub vsetko
 .. Ja sa stale obzeram ci ta nestretnem : ) .. ked ma uvidis blikaj truuub vsetko  .. aj do protismeru mi vojdi
 .. aj do protismeru mi vojdi  bar čo
 bar čo 
 odbočovali sme dolava...
 odbočovali sme dolava... JO
 JO 
 Ale je skoro rovnaké...
 Ale je skoro rovnaké...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Ty si to ozaj chcel predať?
 Ty si to ozaj chcel predať? 

lubošzm napísal:Vies čo to bola len taka slaba chvilka.. lebo potrebujem nejakeho spotrebaka.. ale kašlem nato tricka u mna ostáva :) Je v tom láska

ze sa jej nevzdas aj mne je tazko moju tricku dat prec zatial ostava doma
 ze sa jej nevzdas aj mne je tazko moju tricku dat prec zatial ostava doma   laska je laska....
 laska je laska.... .. Takže do tricky pojde nový vyfuk a GO prednej nápravy :) A chcel by som ešte GO motora.. :) Tak nás čakaju pekné časy
 .. Takže do tricky pojde nový vyfuk a GO prednej nápravy :) A chcel by som ešte GO motora.. :) Tak nás čakaju pekné časy 

.. Viem nerobí sa to
 .. Viem nerobí sa to 

lubošzm napísal:No je to tak nedokažem to.. Takže do tricky pojde nový vyfuk a GO prednej nápravy :) A chcel by som ešte GO motora.. :) Tak nás čakaju pekné časy

.. včera som ju zaniesol do servisu.. treba dať motor do poriadku pomeniť nejaké veci a to bude vozeníčko
 .. včera som ju zaniesol do servisu.. treba dať motor do poriadku pomeniť nejaké veci a to bude vozeníčko