... všetko o BMW ...
 nepytajte sa ma ako to urobila netusim
 nepytajte sa ma ako to urobila netusim  .. A preto uz velmi dlhu dobu zhanam dvere.. Ak by ste vedeli o niecom prosim napiste mi
 .. A preto uz velmi dlhu dobu zhanam dvere.. Ak by ste vedeli o niecom prosim napiste mi 
 Lebo takéto auto by som si isto všimol
 Lebo takéto auto by som si isto všimol   Pekná klasika
 Pekná klasika 
 Mozme sa niekedy stretnu pofotit naše bramboraky
 Mozme sa niekedy stretnu pofotit naše bramboraky 
 cez víkend chceme sadnúť na cafe,ukážeš sa?bližšie info dodám priebežne...
 cez víkend chceme sadnúť na cafe,ukážeš sa?bližšie info dodám priebežne... 

A kolko Vás tam ide? :) A to su chaloši z bmwklubu? :)
 A kolko Vás tam ide? :) A to su chaloši z bmwklubu? :)
 Tricky sú pekné ale pre mňa a mojich 100 kíl moc malé
 Tricky sú pekné ale pre mňa a mojich 100 kíl moc malé  Ale rád si tú tvoju obzriem zblízka
 Ale rád si tú tvoju obzriem zblízka 
 Ani ja nemam 60kg mam okolo 90kg a tricka mi uplne staci ved potom si skusis sadnut do nej a uvidis aj ked to je touring tak je to skor pre dvoch ludi ako pre 5tich :) Ja tam mam velmi pohodlne sedenie .. Kludne budem len rad :)
 Ani ja nemam 60kg mam okolo 90kg a tricka mi uplne staci ved potom si skusis sadnut do nej a uvidis aj ked to je touring tak je to skor pre dvoch ludi ako pre 5tich :) Ja tam mam velmi pohodlne sedenie .. Kludne budem len rad :) 

Este platnicky a bude :)
 Este platnicky a bude :) 
  Zle som napisal.. To som kupoval od jedneho chlapika z bmwklubu :) Dobra cena bola za tak malo pouzivane kotuce :)
 Zle som napisal.. To som kupoval od jedneho chlapika z bmwklubu :) Dobra cena bola za tak malo pouzivane kotuce :)