... všetko o BMW ...

nemam slov..krasna tricka.... my mame tiez v ZH par e30 mali by sme niekedy mini zraz spravit
  nemam slov..krasna tricka.... my mame tiez v ZH par e30 mali by sme niekedy mini zraz spravit  
 a dakujem
 a dakujem  
   som urcite za nejaky zraz ..
  som urcite za nejaky zraz ..   

Všetko išlo hladko ale poistný šrob na kotúči nie a nie povolit.. nakoniec sme museli šrob prevrtat
  Všetko išlo hladko ale poistný šrob na kotúči nie a nie povolit.. nakoniec sme museli šrob prevrtat  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) vid foto.. Hadam ze zajtra toho stihneme viac
 vid foto.. Hadam ze zajtra toho stihneme viac  Tešim sa na vysledok
 Tešim sa na vysledok  

cista krasa
  cista krasa 

Tricka si ešte potiahne dosť z mojho vačku
  Tricka si ešte potiahne dosť z mojho vačku 
 . Presne takyto tour v tejto farbe by som si vedel predstavit ako dailycar. Normalne mi je luto ze som tie elektrony vtedy od kamosa nevzal ked ich predaval. By sa hodili teraz na moju uchrochtanu daily lokomotivu :). Ale tvojmu touru pasuju
 . Presne takyto tour v tejto farbe by som si vedel predstavit ako dailycar. Normalne mi je luto ze som tie elektrony vtedy od kamosa nevzal ked ich predaval. By sa hodili teraz na moju uchrochtanu daily lokomotivu :). Ale tvojmu touru pasuju   . Pekne sa staras len tak dalej!
 . Pekne sa staras len tak dalej!  

To sa fakt tešim že to takto viete oceniť
  To sa fakt tešim že to takto viete oceniť   Počkaj ty si poznal toho chalana od ktoreho mam tieto kola? :) No ja som videl tieto kola presne na takej istej tricke aku mam ja .. a ked som ich videl na predaj nevahal som
 Počkaj ty si poznal toho chalana od ktoreho mam tieto kola? :) No ja som videl tieto kola presne na takej istej tricke aku mam ja .. a ked som ich videl na predaj nevahal som  Je na nich novy lak a vyzeraju super :) Dakujem dakujem dakujem
 Je na nich novy lak a vyzeraju super :) Dakujem dakujem dakujem   
   Dendo ty mas aku tricku? :)
 Dendo ty mas aku tricku? :)