... všetko o BMW ...
Scarp napísal:O diskoch velkosti aj pneu je rozhodnute len stale neviem sirku disku nevie niekto obrazok niekde 245/30/20 pneu na 20 x 9.5,ET18 ? bud 9,5 alebo 8,5 bude :)
Scarp napísal:dalsi co si riesi komplexy na nete toto iste je audi klub a toto iste vw klub ked potrebujem poradit 1 napise k veci a 5 zacnu rypat ako vo vacsine tem nikto sa ta nepytal na toj nazor ci sa ti auto auto paci . Je spravene pekne decentne ja som snim spokojny ked sa ti nepaci nenavstevuj a nespamuj mi temu nikto na tvoj podpichovacny nazor nieje zvedavy . serus ja som
dedo1 napísal:pekne si mu...
Ja mam na 9,5 235/35 19 a je to dosť áčko, ale nič extrémne, tak akurat aby to bolo pekné. Čiže 245 si myslím že bude úplne v pohode .
Scarp napísal:dalsi co si riesi komplexy na nete toto iste je audi klub a toto iste vw klub ked potrebujem poradit 1 napise k veci a 5 zacnu rypat ako vo vacsine tem nikto sa ta nepytal na toj nazor ci sa ti auto auto paci . Je spravene pekne decentne ja som snim spokojny ked sa ti nepaci nenavstevuj a nespamuj mi temu nikto na tvoj podpichovacny nazor nieje zvedavy . serus ja som
Scarp napísal:. To nie je len "iny look" paky, ale ina prevodovka ffs...este jedna vec co ma privadza do zufalstva neda sa nahodit ta radiaca paka co maju novsie modely tusim od 08 na moje ?
Dazzel napísal:
Prepac, ale mna si tiez zabil, ked si napisal . To nie je len "iny look" paky, ale ina prevodovka ffs...