dedo1: bavime sa o priemere kolesa a o jeho obvode, nie o sirke pneumatik
scarp: a k tomu ///m logu vzadu proste kazdy kto aspon troska pozna bmw tak vie ze to mko nieje, ja som na auto nepovedal ani pol slova ze je zle alebo sakrede, ja mama tiez cierne a kozu v tej istej farbe lebo podla mna je uplne naj akurat ze mam konfortne sedacky a 535ku, len mne tam to logo proste neide to je to iste ako ked da niekto na fabiu 1,2 htp logo RS...
SmartBastard: diki za reakciu, akurat ze to je az 5,33% naviac na obvode kolesa nie 1,2 a to uz nieje zanedbatelne cislo
a este jedna poznamka pre
scarpa : 5,33% na obvode kolesa neznamena len nespravne ukazovanie tachometra, ale taktiez ina zataz na prevodovku, na napravy, na jazdne vlastnosti auta, na brzdy a podobne a je to tiste ako ked si niekto napriklad namiesto 55ky profilu obuje 45 len aby mal nizsi profil gumy ... a nebudem sa tu s tebou dalej hadat je tvoja vc co si tam das :) ked si myslis ze inziniery z bmw nevedia preco tam daju max 19" a 30tku profil tak potom uz fakt neviem ako ti to mam vysvetlit dost ludi ti tu pisalo ohladom gum a aj to ze na x drive u e60 bolo max 18" a 40 profil a za dalsie 16 a 18 je nieco ine ako 18 a 20 pretoze tam ide oto ze 16tka ma vyssi profil pneu cize sa tak obvod kolesa zachova, kdezto ked je najvacsie homologizoavane koleso 19" a 30mm profil, tak logicky uz ked das 20" a 30mm profil tak to koleso je uz proste vacsie tak ciste teoreticky by to sloe ale musela by tam ist guma 20mm a taka sa ani neviem ci vobec vyraba ... a nestazuj sa chces poradit a ze ja si riesim nejaky komplex, pretoze som ti ohladom pneu a diskov ktore chces obut napisal svoj nazor (mozes to brat tak ze aj poradil) a este som dokonca slusne dodal ze dufam ze si sa neurazil ...a este raz sa opakujem nenapisal som ze sa mi auto nepaci len ze to ///M logo tam proste podla mna nema co robit to je to iste ako keby si dozadu vycapil napriklad 545xi uz sa chapeme teraz ci ? a dalsia vec aby som bol kopmletny, viac krat si spominal ze po nemecky nevies ani prd a pritom zase sme pritom ze keby si cital poriadne forum najdes si ten navod komplet v slovencine ... pises ze nevies si potom prelozit toto, hento tamto... to je pre boha taky problem tuknut prekladac na googly? ked si to vedia prelozit ostatny tak myslim ze by si nemal problem ani ty a to je dalsia vec kde som sa k teme vyjadril a to bol ten preklad na veci , na ktore si sa pytal dokonca viac krat :) ale to nevidis len to ze som napisal nieco negativne :) pozitiva si nevsimas :) a nech sa ti paci manual na e60 :
http://rapidshare.com/files/424296420/p ... d_5_sk.iso a ak chces poslem ti aj prelozeny zoznam poistiek ked ho budes potrebovat (tiez nemcinu neviem a pomocou googlu som si ho prelozil) nech auto sluzi bez poruch

PS: treba vediet prijat aj kritiku :)