naraznik to ozivil riadne on je jednodielny? Lebo to spodne lipko v striebornej nevyzera dobre
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
naraznik to ozivil riadne on je jednodielny? Lebo to spodne lipko v striebornej nevyzera dobre
Je to jednodielna replika, nárazník je kamošov (kiwic), on si ho bude dávať na jar na compact, ja ho mám len požičaný aby som zatiaľ mohol pracovať na mojom. Ja mám origo nárazník takže lišta bude čierna.
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Koncovku na origo rádio som už pozapájal, treba ešte zapojiť 2 kábliky ktoré nemali osadené piny v konektore. Originál rádio mi už hrá. Ešte musím dorobiť zásuvku na AUX out.
V posledné dni bolo pekné počasie tak som ho poumýval a povysával.