Žijem žijem

len nejako niet času na auto odkedy som začal prerábať dom.
Zadny naraznik mam nachystany mpaketovy, lenze musim premiestnit hrdlo tankovania LPG aby som nemusel vrtat do naraznika. Ale esteticke veci az nakoniec. Ono ani predny nieje vo farbe len som ho striekol plnicom ked som isiel kamosovi na svadbu. (zeby som mu hanbu nerobil v kolone

)
Na falosny vzduch to nevidim, skusal som rozprasovat bendzin a ziadna zmena v otackach, aj stetcom namocenom v bendzine som pretieral spoje no tiez sa nezvysili otacky. Rozobral som komplet sanie, vsetko som pozeral ze co ako tesni a postupne som skladal, no bez zmeny. Dal som dole airbox, auto nastartovane, prilozil som ruku na vahu vzduchu tak ze som ju uplne upchal, ruku mi pricuclo, motor zdochol a ruka stale pricucnuta kludne aj pol minuty mi ju to drzalo tak ze som citil ten podtlak, aj dlhsie by ten podlak mozno robilo len sa mi tam nechcelo tolko drzat ruku. Skusal som to par krat a stale rovnako. Keby bola taka trhlina ze by tak oklamalo vahu tak by sa asi rychlejsie dorovnal tlak. Vtedy som falosny vzduch takmer vylucil a zacal som sa zameriavat na ine veci.
Skusime teda pozriet tie live hodnoty ci nahodou nieco neobjavime.