... všetko o BMW ...
BMWpositiv napísal:...trochu trápne videjo, nie si náhodou na práškoch???![]()
...lebo mi to pripadalo, ako keby si bol v nejakom polospánku a hľadal si čo najlepší flek na zaparkovanie...![]()
...to na mojich turbo kachliach ti predvediem inú šmýkanicu pri vypnutom ASC...![]()
...sry, ale nedalo mi...
Bikemann napísal:
preco by som mal byt na praskoch? smykat sa dalo len na tom malom kusku kedze parkovisko bolo dost plne.
hej na videu to vyzera uplne o nicom, jak keby som bokom ani nesiel, keby si tam sedel je to uplne daco ine, a samozrejme ze som tam nemohol ist 60tkou bokom cez cele parkovisko kedze tam bolo kopu aut, inak sa tam da pojazdit v noci ked tam je iba jedno auto vzdy
snoo napísal:
bmwpozitiv ma pravdu, tiez mi to tak pride, prepac ak som prilis priamy a otvoreny, ale nebudem ti klamat, mne to pride ako keby babka hladal miesto na parkovanie, ale beriem na vedomie, ze proste smykanie ti nejde a ucis sa to je ok no naco sem davat taketo videa? nauc sa a potom ked to budes vediet supni sem nieco na co sa rad pozrie kazdy
patres napísal:Haaaaaaa tak to ma zabilo ze babka hlada miesto na parkovanie, chalani asi moc pozerate japonske DVD s driftami, najskor si zopar krat spravte nejaku smykanicu a potom hovorte
snoo napísal:
nechcem nikoho urazat ani napadat, ale sledujem par krat tie ,,smykanice,, co tocite aj z vonku a fakt mi to pride trapne trochu, ale ked sa ucite tak je to ok