... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

BMWpositiv

Re: E46ci Video- smykanica pred Tescom zakoncena Kriminalkou :D

Piatok, 5. Februára 2010, 08:20

...trochu trápne videjo, nie si náhodou na práškoch??? :shock:
...lebo mi to pripadalo, ako keby si bol v nejakom polospánku a hľadal si čo najlepší flek na zaparkovanie... :mrgreen:
...to na mojich turbo kachliach ti predvediem inú šmýkanicu pri vypnutom ASC... :D
...sry, ale nedalo mi... :oops:

Bikemann

Piatok, 5. Februára 2010, 12:01

BMWpositiv napísal:
...trochu trápne videjo, nie si náhodou na práškoch??? :shock:
...lebo mi to pripadalo, ako keby si bol v nejakom polospánku a hľadal si čo najlepší flek na zaparkovanie... :mrgreen:
...to na mojich turbo kachliach ti predvediem inú šmýkanicu pri vypnutom ASC... :D
...sry, ale nedalo mi... :oops:

preco by som mal byt na praskoch? smykat sa dalo len na tom malom kusku kedze parkovisko bolo dost plne.
hej na videu to vyzera uplne o nicom, jak keby som bokom ani nesiel, keby si tam sedel je to uplne daco ine, a samozrejme ze som tam nemohol ist 60tkou bokom cez cele parkovisko kedze tam bolo kopu aut, inak sa tam da pojazdit v noci ked tam je iba jedno auto vzdy ;)

Užívateľov profilový obrázok
snoo
Kraj: Košický

Piatok, 5. Februára 2010, 12:11

Bikemann napísal:

preco by som mal byt na praskoch? smykat sa dalo len na tom malom kusku kedze parkovisko bolo dost plne.
hej na videu to vyzera uplne o nicom, jak keby som bokom ani nesiel, keby si tam sedel je to uplne daco ine, a samozrejme ze som tam nemohol ist 60tkou bokom cez cele parkovisko kedze tam bolo kopu aut, inak sa tam da pojazdit v noci ked tam je iba jedno auto vzdy ;)

bmwpozitiv ma pravdu, tiez mi to tak pride, prepac ak som prilis priamy a otvoreny, ale nebudem ti klamat, mne to pride ako keby babka hladal miesto na parkovanie, ale beriem na vedomie, ze proste smykanie ti nejde a ucis sa to je ok no naco sem davat taketo videa? nauc sa a potom ked to budes vediet supni sem nieco na co sa rad pozrie kazdy :wink:
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

Mimo
Kraj: Trnavský

Piatok, 5. Februára 2010, 12:19

no, aby ste sa nečudovali :twisted: :twisted:

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 5. Februára 2010, 12:30

ste nejak naveliko chalani, nie ? však sem dajte vy nejaké video ? ja nehovorím, možno vám to ide lepšie.. ale myslím si že to vyzerá za to pre Vás o ničom že to bolo natáčané na parkovisku - ale tak nemá každý možnosti šmýkať sa na veľkých plochách.. a keby áno tak si myslím že na snehu a na BMW to zvládne aj trošku zručnejší šofér.. myslím že šmýkať sa na snehu sa netreba nejak špeciálne učiť ..

Mimo
Kraj: Trnavský

Piatok, 5. Februára 2010, 12:32

myslím,že Bikemann to zvláda aj na suchom povrchu 8)

Šubo
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 5. Februára 2010, 12:34

podla mna normalna driftovacka na snehu,vy dvaja extremist hore :roll: dajte teda vy video co je to driftovacka na poloplnom parkovisku,alebo mozme spravit sekciu specialne na amatreske smykanice Zima-Leto :D ,tiez by som sa vykukal 8)
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

patres
Auto: qupé

Piatok, 5. Februára 2010, 12:46

Haaaaaaa tak to ma zabilo ze babka hlada miesto na parkovanie, chalani asi moc pozerate japonske DVD s driftami, najskor si zopar krat spravte nejaku smykanicu a potom hovorte :lol:

mito
Auto: ex E46 328Ci

Piatok, 5. Februára 2010, 13:00

haha, som sa dobre nasmial na tych komentaroch :lol:

Bikemann

Piatok, 5. Februára 2010, 13:17

snoo napísal:

bmwpozitiv ma pravdu, tiez mi to tak pride, prepac ak som prilis priamy a otvoreny, ale nebudem ti klamat, mne to pride ako keby babka hladal miesto na parkovanie, ale beriem na vedomie, ze proste smykanie ti nejde a ucis sa to je ok no naco sem davat taketo videa? nauc sa a potom ked to budes vediet supni sem nieco na co sa rad pozrie kazdy :wink:

smykanie mi nejde? ako si ktomu prisiel?? si ma este ani nevidel ist v aute :roll:
skuste natocit dake video z vnutra pri skle. Sami uvidite ze video z vnutra vyzera jak keby si proste bokom ani nesli .
Na tom videu to vyzera ze tie otocky prechadzam normalne alebo mozno trochu bokom, ale ver ze to bolo max bokom , az skoro do pretocenia auta .
a daval som to sem len koli tej kriminalke vobec nie preto ze sme sli bokom....

snoo
Kraj: Košický

Piatok, 5. Februára 2010, 13:45

patres napísal:
Haaaaaaa tak to ma zabilo ze babka hlada miesto na parkovanie, chalani asi moc pozerate japonske DVD s driftami, najskor si zopar krat spravte nejaku smykanicu a potom hovorte :lol:

nechcem nikoho urazat ani napadat, ale sledujem par krat tie ,,smykanice,, co tocite aj z vonku a fakt mi to pride trapne trochu, ale ked sa ucite tak je to ok :wink:
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

patres
Auto: qupé

Piatok, 5. Februára 2010, 14:08

snoo napísal:

nechcem nikoho urazat ani napadat, ale sledujem par krat tie ,,smykanice,, co tocite aj z vonku a fakt mi to pride trapne trochu, ale ked sa ucite tak je to ok :wink:

:lol: :lol: skor mne by bolo trapne toto povedat co ty vravis :wink:

Šubo
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 5. Februára 2010, 15:46

sory bikeman ze ti to tu zad....m
snoo no daj nejake to video aj z vonku teda,nech sa mame od koho ucit :D
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

BMWpositiv

Piatok, 5. Februára 2010, 15:53

...chalani, nezaserte tento topic nejakými OT-čkami o driftingu, chalan sa snažil nooo, veď je to aj určite vidno, ale to videjo aj tak stojí za hovno, sorry Bikemann, zabite ma za môj názor please... :-({|=

Bikemann

Piatok, 5. Februára 2010, 15:57

ved vravim ze to video sem slo ne koli tej kriminalke a nie koli smykaniu, postnem dnes vecer video z vonka natocene, ak sa podari, lebo uz sa to celkom topii...
zvnutra to na snehu proste vyzera na picu a moze ist aj ten najlepsi drifter a vyzera to jednoducho sucho.....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných