Georgo napísal:V zakone je cast, ktora vravi, ze auto sa smie pouzivat iba na to urcene ucely a primeranym sposobom (alebo nieco take).
Naozaj si to nepamatam presne, ale je tam takato formulka, ktoru mozu pouzit policajti presne na taketo pripady
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
.
Tak, aby ste potom neboli prekvapeny, ked zacnu vyberat z vacku blocky a vy sa budete obhajovat, ze ste parkovali
Bohuzial, ale mozu dat pokutu

sklamem ta ale nemozu ti dat pokutu. kamos policajt mi to vravel. neexistuje na to paragraf. jedine kedy ti mozu dat pokutu je ked pojdes driftom a zasiehnes zadkom auta do protismeru tak vtedy hej, a tu pokutu co mi dali na kruhaci , mi ten kamos vravel ze mi dali jeho kolegovci neopravnene, pretoze tam je vlastne jednosmerka, a cusia o tom radsej aby z toho daco nemali...
a vcera mi samozrejme ziadnu pokutu nedali, pretoze to zakazane nie je, a hlavne nebol som na cestnej komunikacii, cize aj pit by som mohol popri jazde a nemohli by mi dat pokutu...
ale kedze je to kriminalka tak si ma zacali aj s kolegom spolusediacim lustrovat a zitili ze som v sengenskom patrani a chceli ma zobrat na zachytku na 48 hodin nastastie som volal kamoske a sa to vybavilo...
no a preco som v patrani?? nevyzdvyhujem si postu od ceskej policie, pretoze uz som im zaplatil za pokutu 1650eur a este odomna chceli dake sudne trovy ci co
zial uz to budem musiet teraz zaplatit hehe...
takze ideme sa smykat, a ano az po polnoci, heej hento sme trochu prehnali ked tam boli este auta ale uz to bolo o pol desiatej vecer ne na obed. aj nam povedali ze kludne sa tam mozme blaznit ale ked uz bude po pol noci a ze kludne po polnoci mozme aj po meste
tak ked ma nahodou zastavia pandle v meste pri jazde bokom poviem im, ze sak vcera nam to kriminalka po polnoci dovolila