a teraz z ineho sudka nech tu niesu len opravy v skratke pribudli nalepky bmw klub,zohnane zimaky,spz bez drziaka v predu,gumove koberce-dakujem Jaro a tak jezis este ta haluz co mi dala frajerka do zadu na okno...
niekedy nepomôže ani geometria na firemnom nepomohla, (zodralo aj zadné ktoré sa po geometrii prehadzovali dopredu) riešenie bolo nové silenbloky na ramena boli trochu načnuté a pri brzdení sa kola "vyduli alebo rozbehli von" a boli takto prebrzdené z vnútra, ale len predné... ale na tom aute sa "lietalo" a potom hodne brzdilo ale to bol 2 tonový opel a športové mäkké gumy
tak to je jasne ze ked silenty a capy su na figu... tak ani geometriu nespravia dobre... ale to by ti mali povedat na geometrii... ved tam uvidi v akom stave je podvozok... ja som menil komplet cely tento rok :)
tak to je jasne ze ked silenty a capy su na figu... tak ani geometriu nespravia dobre... ale to by ti mali povedat na geometrii... ved tam uvidi v akom stave je podvozok... ja som menil komplet cely tento rok :)
nj, a to ju robili priamo v opli, volali len či môžu vymenit tyčky na stabíkoch že už budú KO došiel nato až technik na stk ked tie predné kolesá "rozťahoval"
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstruction Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic Ruzne dily na E36 zde Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)
to co tu mas od Maysnera (diel cislo 10) teda excentricku skrutku ti nastavia tak ako ma byt na kazdej geometrii - teda ak pojde. ak nepojde staci kupit nove stoja par susnov. Inak zadok E36 ma sediet ako kacica - ma mat negativne odklony, zalezi teda kolko to mas
akoze mne to nejak nevadi absolutne takze v tom nevidim problem len tak sa pytam ze co...okey tak na jar pojdu nove zadne gumy tak pojde aj geometria a aj tlmice planujem nove tak uvidime co to da potom