ved , vyber ten prepinac, rozober ho, vysyp odtial ten prach co ostal po tom plastovom vnutrajsku. bude ti to spinat rovnako, akurat ti to nepojde tak pekne tazko, ale lahko..
a ked je odpojeny z tej zasuvky, tiež to robí? Ked to nie je ovladačom svetiel tak fakt neviem, ak po odpojení od tej zasuvky svietia aj tak problem bude niekde uplne dalej a možno aj nadlo
dnes som ich zhasol.opat sa nezhasli pre domom tak od nervou som zacal kmasat celym vypinacom a zhasli,skusil som par krat zaznut zhasnut a normalne sli...takze to musi byt ta cast ale vypinac je vymeneny takze to bude ta zasuvka.skusim zajtra tie piny vycistit nejakym riedidlom a snad to pomoze.a aby mi nebolo luto sa mi dnes rozsvietilo abs...co to odislo cidlo?
Svietili svetla aj pri vypnutej spinacke? To je divne Moze byt cidlo alebo abs relatko, skor cidlo, v tomto pocasi sa niet comu divit, secko sa dojebava
akurat ked som chcel doplnit info co sa na aute dialo a nejake fotky sa opat nieco posralo...ak by ste mali nejaky napad budem rad neviem si s tym rady...
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
takze po dlhej dobe som sa dostal k pribehu a ano koniec vacsina ludi to uz vie minimalne ty co ma poznaju takze davam poslednu foto auta ako odislo na srot... auto buralo z predu teda nei same ale chapeme sa a tym skoncila jeho put...