Majro dones zajtra ja som s flexou kamarat miro dik aj ja som sa pohravak s myslienkou prezut uz dnes ale ked hlasia to co hlasia rozum vyhral a pockam este aligatoar spon vies kolko vazia tvoje ...akurat tie zadne budu tazsie ja mak vsetky 7,5j
ludia potrebujem pomoc ked zhasnem svetla aj motor tak sa vsetko zhasne budiky ja zadne svetla aj spz ale stretavacky svietia dalej a nejdu vypnut...skusil som vytiahnut prepinac svetiel a vycistit plus kontakt sprej ale nepomohlo musel som odpojit baterku nejake napady niekto?
mne robilo toto iste ked som mal zlomeny ovladac svetiel potom som ho zalepil napevno (pozdravujem adama ) a odvtedy bol klud a vsetko fungovalo ako ma
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Ja som kupil druhy a zistil som ze je iny takze asi bola zmena pred FL a poFL Tak som ten moj rozobral, poriadne precistil, dal donho novu ziarovku a zalepil som ho sekundakom
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
dnes idem lyzovat vyskusam prepinas z niekoho auta a uvidime dufam,ze je to opat len v nom...nastastie mi dosiel sused ze mi svietia svetla lebo tym ze stojim vzdy zadkom tak by som to nezsitil...iba tak vecer a neskoro