... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 52
bmwtt.sk

HAZARD
Autor témy
Auto: stare
Kraj: Bratislavský

Re: [E36 323i coupe] ako proti acku?

Utorok, 30. Novembra 2010, 07:52

mno mam malu otazocku.vzdy ked zaznem svetla,tak mi blikaju xenony.ked sa zahreju po chvili tak uz svietia suvesle ale robia to sucastne oba strany a niekedy ich musim vypnut a zasa zapnut aby sa zobudili lebo sa mi zhasnu a nic...nemate niekto nejaky napad?
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

Užívateľov profilový obrázok
m4x
Auto: E60 545i

Re: [E36 323i coupe] blikajuce svetla :-(

Utorok, 30. Novembra 2010, 10:13

pokontroluj si aj kable a pozri si ci mas dorabane hidky, ak ano, skus pozriet ci je dorabana kabelaz vo svetlach v poriadku
potom by som jedine riesil zrejme ballasty alebo mozes skusit este vymenit ine hidky, ale ked to robia oboje naraz tak tam by som tipoval na elektriku, inak ti neblbne nic ine v aute s elektrikou ? ale kludne to moze byt hoc co ine :-)) inak ta nova bateria nehapruje ?
!!! Obrázok ???

HAZARD
Autor témy

Utorok, 30. Novembra 2010, 18:13

ee baterka je vpohode teda aspon dufam ale mam taku novinku ze ked nastartujem tak mi nieco pipne co mi predtym nikdy nerobilo.v elektrike sa moc nevyznam takze neviem ako s tym pohnut...podozrenie mam na to zapinacie kolecko svetiel vnutri auta...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

m4x
Auto: E60 545i

Utorok, 30. Novembra 2010, 19:38

nemas nahodou nejake BCcko s teplotou ? ci ti nepipa len to, ze je pod 3 stupne celzia
inak asi bude rychlejsie pokial si spravis napr. do technickeho okienka nejaku temu s tymto problemom, pretoze sem ludia moc nepozeraju
a ten spinac na svetla ti ide nejako plynule ? citis, ze ti pekne preskakuje do 3och poloh ? 0, parkovacky, stretavacky ? mne to ide vselijak, ale koniec koncov to vzdy skocit kam ma, mozes to jedine skusit rozobrat no tam by som nehladal vedu, je to obycajny 3oj polohovy spinac + 1 ziarovka
!!! Obrázok ???

HAZARD
Autor témy

Streda, 1. Decembra 2010, 08:09

mno tak bc s teplotou mam tak ak pipa to tak okey :D sikovne auto :D a k tym svetlam dnes rano som nastartoval,nechal pol minutky tak a ked som spustil svetla tym stylom,ze som ten prepinac svetiel tlacil koli chyteniu kontaktu a nasledne drzal v polohe tak normalne svietili.no uvidime este par krat co to urobi aby to nebola len nahoda a mozno to predsa bude v tom...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Streda, 1. Decembra 2010, 16:29

ahoj, konecne vidim foto auta... mas tam neoriginal svetla, takze asi aj xenony nie su originaly. No a problem je ze tam mas asi nieco menej kvalitne. Podla mna to je v starteroch - menicoch napatia. Daj tam nieco poriadne a bude ti to znova slapat.

HAZARD
Autor témy

Streda, 1. Decembra 2010, 17:00

ved si uz auto videl aj osobne :D...ok pozriem to a uvidime.pls co znamena neoriginalne svetla?co je to zac?
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Streda, 1. Decembra 2010, 17:30

no mas tam DEPO svetla a hid balasty.. skus tam vlozit normalne ziarovky... a uvidis v com je chyba... ci nahodou v balaste..
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Streda, 1. Decembra 2010, 20:45

urcite niekde v balaste alebo xenone... lacnejsie balasty maju slabe cievky a odchadza to

HAZARD
Autor témy

Štvrtok, 2. Decembra 2010, 09:21

chalani troska pomalsie musite na mna lebo fakt ani netusim co su balasty takze tak :D a s tym ze tam mam dat obycajnu ziarovku tak to akoze aku konkretne?a to tam mozem dat namiesto xenonovej vybojky obycajnu ziarovku?respekttive teraz som sa uz totalne domotal :d
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 2. Decembra 2010, 11:14

mozes tam dat obyc ziarovku.. H7 konkretne...
balast je menic napatia...
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

HAZARD
Autor témy

Re: [E36 323i coupe]

Utorok, 11. Januára 2011, 20:00

mno tak moj pribeh zacina zapadat prachom tak ho trosku ozivym...bohuzial dalsim problemom ale zasa nic vazne...nieco mi bucha v predu na lavej strane ked idem po jamach teda viacerych ze sa to rozkyve...takze to pozrem ale nemalo by to byt hadam nic vazne...momentalne sa objavilo po tej soli dost hrdzavych miest co ma sice rozculuje ale najprv poriesim technicke veci.za chvilu sa chysta vymena oleja a filtra,nasledne to budu tlmeci,dorazy a prachovky a samozrejme odstranenie toho buchania...takze nas spolu caka perny rok lebo musim kupit dve letne gumy,nasledne pride pzp coz nebude zasa mala ciastka tak ale zasa je to radost z jazdy tak preco mu nedat co pyta ked ho mam tak rad :D
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

HAZARD
Autor témy

Štvrtok, 13. Januára 2011, 08:54

tak dnes zacalo krasne rano.prsi jak blazen a hura do prace...zastavim pred cestou a kukam do prava a cuva na mna na patniku felicia...kukam ze nestoji tak kuknem na cestu,do predu nemozem auta za mna nemozem tiez auto tak trubim jak blazen ale chalan nic.cuva dalej az j*b dole z patnika a samozrejme do mna.nastastie som sa posunul kusok dopredu ako sa dalo a tym padom mi nezobral blatnik ale iba naraznik [-o< .a este vacsie stastie ukazala sa nemecka predciznost.jeho naraznik polamany jak domcek zo zapaliek a na mojom ani skrabanec...hura...ale tolko vulgarizmov som nikomu uz dlho nepovedal :D
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

vintage
Auto: e39 535iA

Piatok, 21. Januára 2011, 19:40

HAZARD napísal:
mno tak moj pribeh zacina zapadat prachom tak ho trosku ozivym...bohuzial dalsim problemom ale zasa nic vazne...nieco mi bucha v predu na lavej strane ked idem po jamach teda viacerych ze sa to rozkyve...takze to pozrem ale nemalo by to byt hadam nic vazne...momentalne sa objavilo po tej soli dost hrdzavych miest co ma sice rozculuje ale najprv poriesim technicke veci.za chvilu sa chysta vymena oleja a filtra,nasledne to budu tlmeci,dorazy a prachovky a samozrejme odstranenie toho buchania...takze nas spolu caka perny rok lebo musim kupit dve letne gumy,nasledne pride pzp coz nebude zasa mala ciastka tak ale zasa je to radost z jazdy tak preco mu nedat co pyta ked ho mam tak rad :D

Nazdar, vidaval som Ta stavat pred Britom na parkovisku...Kusok odomna ako stava aj ta biela šestka. Ja byvam na konci ulice. Ked som pred polrokom kupil auto tak naprava bola ticho...Bohuzial po jazdeni na nasej skurvenej ulici ( hlavne pri odbocke na tu debilnu Jurki pumpu ) je tak rozdrbana cesta ze aj ked sa akokolvek snazim skoro vzdy nieco chytim.... Zacalo mi tiez vpredu na lavej strane nieco klepat. Rovnako to mienim na jar riesit. Nenavidim slovenske cesty...vsade posrane jamy. Dnes som sa vratil z Mnichova a je mi na grcanie. :( :-#

HAZARD
Autor témy

Piatok, 4. Marca 2011, 16:38

ty kokos skus sa v ba vyhybat jamam.to sa prosto neda ale uz sa na rieseni pracuje :D

Skus sa vyhybat jamam:-D[/quote]
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 52

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných