... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:rozumne dovody na tlacenie tisicok do e36 nie su, tam ide o konicek, fanatizmus, miestami to hranici aj so sialenstvom,
ale zas je to kazdeho vec co robi s penazmi, niekto chce novsie spolahlivejsie a druhy za tie iste prachy nieco v com sa moze v kuse vrtat a ked sa postasti parkrat do roka aj prevetrat ked je akurat pojazdne :)
kazdopadne drzim palce nech sa tento projekt ala "killer gear 2" dotiahne do konca
Fuxxo napísal:Poviem ti fuxxo, nazivo to znelo brutalne, daleko brutalnejsie jak na videuty vole to si tam dal V8? :-O :-O![]()
urcite by som pozeral po E46, do 36ky by som nesiel.. za 4K sa daju zohnat ked si pockas aj schopne 330d kusky (urcite iba manual), a mas fajnove vozitko
pistacik11 napísal:Jo starky, presne o tomto to je. Jazda na e36, pokial chcem ozaj jazdit a nie sa "odviezt", je pocitovo premna takisto daleko lepsia ako na e46, e90..Tak zase sú ľudia ktorým imponuje viac e36 ako e46, není na to rozumné vysvetlenie, ale ja tiež patrím medzi tých ľudí. Proste e36 sa mi lepšie šoféruje ako e46.
Adam a nerozmýšľal si nad 18is? Na každodenné vozenie to bude vhodnejšie ako 6hrniec. Či plánuješ v8 do sedana a tento motor do nového?
starynovy napísal:No ja by som si usetril hlavne lovky keby neodjebem to jedine dobre na tom auto co som kupil - MotorUšetrené kde? Vsak to žere +/- liter rovnako.